Невероятно талантлива пловдивчанка накара пътниците в автобус от градския транспорт

...
Невероятно талантлива пловдивчанка накара пътниците в автобус от градския транспорт
Коментари Харесай

13-годишна пловдивчанка запя народна песен в автобус! Пътниците настръхнаха

Невероятно надарена пловдивчанка накара пасажерите в рейс от градския превоз да настръхнат и да се почувстват горди от това, че са българи, написа trafficnews.bg.

Интересни и незабравими певчески изяви тя сервира на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места –на път за учебно заведение, в публичния превоз или на връщане от образователните занимания. Съвсем неотдавна контрольорка в градския превоз и впечатлени пасажери направиха клип на осъществяванията й, който за седмица се трансформира в шлагер в обществените мрежи. 

Ученичката Мелек Ерен запя известната родопска ария " Горице ситна, зелена ", а необятният й глас накара всички към нея да настръхнат. 

Клипът е наименуван от създателите „ Най-уникалната пътничка ”.  Стотиците хиляди лайкове са безапелационен знак, че славеят на „ Българе ” е следващата сполучлива находка на идеолога и мотора на ансамбъла Христо Димитров.

С осъществяването на тази велика национална ария, тя още веднъж потвърди, че България е същинска съкровищница в прелестния фолклор и обичаи, които има. 

Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла „ Осмото знамение ” на отбор „ Българе ” завладя една от най-авторитетните подиуми в страната – Зала 1 на НДК.  13-годишното момиче, ученичка в СУ „ Любен Каравелов ” и ученик на фолклорната групировка „ Куклици ” към Общински детски комплекс - Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на „ Българе ” на Античния спектакъл в родния си град през септември 2017 година, а преди дни провокира бурните овации на публиката и в зала 1 на НДК.



В последните осем месеца, Мелек Ерен гастролира с представлението „ Осмото знамение ” на десетки български подиуми  и на всички места бе посрещната като същинска звезда.

След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на рейса, в този момент и пеещ пасажер, сигурно може да се каже, че в Пловдив забавни неща се случват на всички места.

Припомняме, че национализъм заля и различен плловдивски автобус по линия №1. Превозното средство е украсено с трибагреници, който повдигат настроението на пасажерите и минувачите по улиците. Пловдивчанка споделя, че това не е първото видоизменение на автобуса – той постоянно е декориран тематично според от идния празник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР