Невероятно силна личност е, държи се! Семейни приятели сме. До

...
Невероятно силна личност е, държи се! Семейни приятели сме. До
Коментари Харесай

Най-Близкият Семеен Приятел Хвърли България В Сълзи С Това Разкритие За Алекс Сърчаджиева! Младата Вдовица Е Била

" Невероятно мощна персона е, държи се! Семейни другари сме. До през днешния ден Алекс е доста близка със брачната половинка ми и мен. Гостуват ни с дребната хубавица София. Страхотна жена, Господ здраве да й дава! Никой не й оказва помощ, сама се оправя. Не е някоя, която да мрънка и да се вайка. Желязна е! ", разказа в резюме какво се случва със Сърчаджиева, тъкмо 3 месеца след сполетялата я покруса.

Припомняме, че Иван Ласкин си отиде след неравна борба с цирозата. Звездата от паметния детски сериал " Васка да Гама от село Рупча " умря на 48-годишна възраст в реанимацията на ВМА с тежка чернодробна непълнота. Чернодробна трансплантация можеше да избави живота на Ласкин, само че останалите му органи бяха с тежки увреждания и общото му положение не разреши интервенцията, написа Пик.

В изявление пред столичен седмичник Фънки взе отношение и по грозните спекулации, че гибелта на приятеля му е разследване на лекарска неточност.

" Това са цялостни нелепости. Екипът, при който беше Ванката, е доста добър. Докторът му е страховит доктор, доколкото знам даже е бил непосредствен другар с Иван и Алекс. Твърденията, че Ласкин си е отишъл след лекарска неточност намирам за дебелашки. Не считам, че има нещо правилно в тях. И въобще, това ровене след гибелта му е доста грозна история... Близките му изстрадаха задоволително, всевъзможни спомагателни спекулации по медиите ги травмират ужасно доста ", призна колоритният шоумен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР