Невероятно шоу беляза полуфинала на любимото предаване за имитации Като

...
Невероятно шоу беляза полуфинала на любимото предаване за имитации Като
Коментари Харесай

Ясни са четиримата финалисти в Като две капки вода

Невероятно шоу беляза полуфинала на обичаното предаване за фалшификати „ Като две капки вода “. След страхотните превъплъщения на всички участници и извънредно околните резултати на всички кандидати, станаха ясни четиримата финалисти в сезон „ Неделя “. За купата най-хубав подражател идната неделя по NOVA ще се борят Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова.

В последното предаване преди огромния край на единадесетия сезон на „ Като две капки вода “ до успеха за трети път се докосна Владо Михайлов. Актьорът и музикант плени сърцата на всички с двойния облик на Ед Шийрън и Андреа Бочели. „ Най-големият ти подарък, като се изключи че пееш и играеш феноменално, е, че въздействаш извънредно доста. Това е подарък от Господ “, сподели Хилда Казасян след осъществяването на шлагера „ Perfect “, а всички в студиото приветстваха на крайници Владо.

Първи на сцената водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро посрещнаха Христо Петков в ролята на вокалиста на една от най-емблематичните рок групи Red Hot Chilli Peppers – Антъни. „ Аз съм безпределно благополучен по какъв начин стартира довечера! Поздравление, Ицо, беше нечовечен, влезе брутално в облика на Антъни “, разяснява Димитър Ковачев - Фънки след осъществяването на „ Give it away ”, което подвигна публиката на крайници. След него пред очите на самата Йорданка Христова, в нейния облик се появи Дара Екимова, която развълнува с „ Песен моя, любов моя “. „ Много ми хареса. Тази ария я изпях преди 56 години и доста я обичам “, показа огромната българска певица.

Христо Гърбов още веднъж усмихна всички в облика на Манго Джери. „ Това ти беше най-хубавото осъществяване от началото на сезона. Изчакваше всяка фраза и напряко ни опустоши! Великолепен беше, Христо “, сподели Хилда Казасян от масата на журито.

Още един участник имаше привилегията да пее пред звездата, която имитира. Тома слезе от асансьора като Любо Киров и развълнува феновете с баладата „ Целуни ме “. „ Винаги съм се възхищавал на неговото пеене. Страхотен си “, поклони се на Тома самият Любо Киров. Любимият дует Димо и Ралица се трансфораха в момичешката тайфа The Bangles. „ Вие сте огромна изненада за мен. Не съм очаквал, че артисти могат да пеят по този метод “, разяснява Асен Блатечки след страхотното осъществяване на шлагера „ Walk Like an Egyptian ”. Актрисата Яна Маринова тази неделя бе в мъжкия облик на един от най-известните рапъри на българската музикална сцена – Ицо Хазарта. „ Яна, това е най-хубавото ти осъществяване. Огромен текст, страховит облик. Поздравявам те за старанието “, впечатлен бе Веселин Маринов.Керана се превъплъти в облика на екстравагантната международна певица – Лейди Гага и обра аплодисментите на всички с провокативната визия и хореография от клипа на „ Born This Way ”. „ Аз видях Лейди Гага. Толкова е мъчно да се пее и да се танцува по този начин. Беше прелестна “, показа Веселин Маринов.

Кали излезе под прожекторите като Деси Добрева и баладата „ Песен за Червената шапчица “. „ Изключително доста приличаш на мен. Прекрасна беше. Една доста сложна и прочувствена ария за мен, която доста се веселя, че се падна навръх теб, тъй като я изпя с цялото си сърце “, разяснява Деси Добрева, която също бе измежду гостите в студиото.

Изненада за всички бе десетата реплика за вечерта – за особено преобразяване на сцената се качи победителката в пети сезон Михаела Маринова в облика на Кристина Агилера.

Не пропускайте огромния край идната неделя от 20:00 по NOVA, когато четиримата финалисти избраха сами облиците си. Владо Михайлов ще бъде Васил Найденов, Тома избра да показа Дейвид Ковърдейл, Керана ще стане част от мюзикъла „ Котки “, а Дара Екимова ще се превъплъти в Паша Христова. Победител в сезон „ Неделя “ на „ Като две капки вода ” може да стане всеки един от тях, защото по правилник точките се нулират, а най-хубавият подражател ще дефинират само феновете.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР