Невероятно интригуващ MMA двубой се подготвя за първото издание на

...
Невероятно интригуващ MMA двубой се подготвя за първото издание на
Коментари Харесай

UFC подготвят завръщане на Веласкес срещу Нгану


Невероятно завладяващ MMA дуел се приготвя за първото издание на UFC в новия им контракт с ESPN. Кейн Веласкес ще направи дълго чаканото си завръщане в клетката и ще бъде “посрещнат” от някогашния кандидат за купата в тежката категория Франсис Нгану.

Различни източници удостоверяват, че епичният дуел е покрай завършване. UFC ESPN 1 ще се организира на 17 февруари във Феникс, Аризона.

Феновете имат възприятието, че не са виждали някогашния първенец в тежката категория от цяла безкрайност, само че в действителност последно видяхме съотборника на Дейниъл Кормие да се състезава в значимата файт карта UFC 200. Това бе през юли 2016 година. Тогава Веласкез извоюва победа посредством механически нокаут над Травис Браун още в първия рунд.

Кейн Веласкес завоюва шампионския пояс на UFC в тежка категория два пъти. Успя да отбрани златото си два пъти и е на считан от мнозина за най-големия гений, който в миналото се е състезавал в тежката дивизия. Сред тези хора е и настоящия първенец в тежката категория Дейниъл Кормие, който постоянно припомня, че съгласно него най-хубавия към момента е Веласкез. Двамата някогашни борци упражняват дружно в American Kickboxing Academy.

След две не изключително впечатляващи представления, Франсис Нгану оповести след успеха си над Къртис Блейдс в първи рунд на UFC Fight Night 141 през ноември: " Завърнах се! ". Към момента Нгану е класиран под номер 6 при най-тежките състезатели на UFC. Той остава несъмнено един от най-страшните спортисти в дивизията и показва неповторимо предизвикателство за всеки войник, в това число и именития Кейн Веласкес.

Кой е Вашият любимец в този възможен конфликт, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР