Невероятният Джереми Хънт най-накрая премахна вратичката в данъчните вратички за

...
Невероятният Джереми Хънт най-накрая премахна вратичката в данъчните вратички за
Коментари Харесай

Джеръми Хънт в сериозен обратен завой в бюджета, тъй като торите премахнаха данъка върху чуждите жилища за супербогатите

Невероятният Джереми Хънт най-сетне отстрани малката врата в данъчните малки врати за извъндомните налози за супербогатите поданици на Обединеното кралство.

< Канцлерът Тори по-рано разказа премахването на статута като „ погрешно нещо “ и допусна, че богатите чужденци могат да изоставен Англия. Но по време на речта си за бюджета той удостовери, че статутът - употребен преди този момент от брачната половинка на Риши Сунак Акшата Мурти - ще бъде отстранен.

Това провокира незабавни обвинявания в кражба на лейбъристки хрумвания, защото опозицията от дълго време приканва за мярката. Г-н Хънт удостовери, че статутът ще бъде сменен с „ съвременна, по-опростена и по-справедлива система, основана на престояване “.

В огромно превръщане в сряда на бюджета господин Хънт разгласи смяната. „ Тези с най-широки плещи би трябвало да платят справедливия си дял “. Той сподели, че системата ще бъде сменена с „ банален “ режим за първите четири години от идването на обещано лице в Обединеното кралство.

Вратичката разрешава н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР