Невероятни изображения с ярки луминисцентни цветове върху бреговата линия на

...
Невероятни изображения с ярки луминисцентни цветове върху бреговата линия на
Коментари Харесай

„Северното сияние на морето“, забелязано край плажа на Обединеното кралство в рядък зашеметяващ дисплей

Невероятни изображения с ярки луминисцентни цветове върху бреговата линия на Обединеното кралство са наречени „ Северното зарево на морето “.

Сини вихри и талази бяха видяни през вчерашния ден на плажа Шиърнес на остров Шепи, Кент, единствено седмица откакто в небето беше забелязано зашеметяващо нощно време. Красивият екран се дължи на биолуминесцентен планктон, който рядко се появява в Обединеното кралство.

Ярките цветове бяха изобразени да минават през горната част на бреговата линия, до момента в който хората в региона хвърляха камъни във водата, с цел да основат вълнички резултат. Рядката специфичност постоянно се назовава „ Северното зарево на океана “ поради интензивните цветове, основани от планктона, объркващ дребните същества в морето.

Биолуминесценцията е производството или излъчването на светлина от живо създание, което може да провокира необикновено зарево от морето. Феноменът е резултат от химическа реакция, която поражда, когато химическата сила се преобразува в светлинна. За да се случи тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР