Невероятната красавица Аби Кланси се зарече да не ражда повече.

...
Невероятната красавица Аби Кланси се зарече да не ражда повече.
Коментари Харесай

Известна футболна съпруга казва край на децата

Невероятната хубавица Аби Кланси се зарече да не ражда повече. Блондинката подари преди 10 месеца Питър Крауч с четвърто дете. Супермоделът се изравни с Виктория Бекъм, която има същия брой наследници от своя брачен партньор Дейвид.

"Определено не желая повече деца - безапелационна е Кланси. - Мисля, че по този начин сме страхотни. Вече даже ни би трябвало мини бус, тъй като колкото да се събираме в автомобила. "

Хубавицата няма никакъв проблем с развъждането на хлапетата. Тя е предоставила на своя брачен партньор отговорността върху двете по-големи дъщери София (8) и Либърти (4). Аби се е заела с по-трудната задача. Тя бди над 2-месечния Джак и Джони, който е на година и половина.

”Беше много изненадващо, когато разбрахме, че ще имаме четвърто - разкрива Кланси. - Но мисля, че съм късметлийка, тъй като разликата в годините не е доста огромна. Двете момчета ще пораснат като близнаци. Разликата им е единствено година. Самата аз бях едно от четирите деца в фамилията, тъй че знам защо става въпрос. "

Кланси признава, че не е по никакъв начин елементарно да забавлява цялото домочадие през лятото.
"С Питър сме на смени. Дори не ни остава време за нас, тъй като сме прекомерно изтощени. Бяхме запазили билети за кино, само че се отказахме, тъй като бяхме прекомерно изтощени - разкрива фамилните секрети Аби. - Питър е необикновен баща. Прави всичко. Страхотен е.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР