Невероятната история, в която момче написа трогателно послание до момиче,

...
Невероятната история, в която момче написа трогателно послание до момиче,
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Изумителна развръзка на историята с момчето, което се влюби в непознато момиче на метростанция "Опълченска"

Невероятната история, в която момче написа прочувствено обръщение до момиче, което срещнал в софийското метро, има развръка, научи БЛИЦ.

Социалните мрежи прегряха, откакто разгласиха писмото на младежа.
В него той моли непознатото момиче, което толкоз доста го е впечатлило, да пристигна в събота, 22 часа вечерта и да се срещне с него.



Точно като на кино двамата се разминават, а срещата им е единствено един взор. Но уверен, че любовта може да е тъкмо от пръв взор, младежът взема решение да намери тайнствената непозната.

БЛИЦ научи, че момичето въпреки всичко е прочело посланието и е схванало, че то се отнася до него. Красивата непозната се е престрашила и е отишла на срещата, само че тази история няма благополучен край. Оказало се, че тя е на 16 години, до момента в който младежът - на 21.

Според девойката сходна разлика във възрастта на този стадий била несъответствуваща. Все отново двамата са разменили координатите си и са се разбрали да останат другари. И тъй като любовта постоянно побеждава, може след време тази история да завърши по различен метод, надяват се другари на двамата, потресени от случилото се.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР