Невероятна предколедна програма предлага баскетболната Евролига тази седмица. Мтел Спорт

...
Невероятна предколедна програма предлага баскетболната Евролига тази седмица. Мтел Спорт
Коментари Харесай

Пълна доза истински баскетбол в дните до Коледа

Невероятна предколедна стратегия предлага баскетболната Евролига тази седмица.

Мтел Спорт ще излъчи цели осем мача от 13-я и 14-я кръг на най-силния европейски клубен шампионат.

Наситеният график ще ни предложи няколко испански дербита, както и конфликт на суперсилите Олимпиакос и ЦСКА Москва.

Всичко ще започва във вторник по здрач в Истанбул и ще завърши малко преди среднощ в петък в Тел Авив.

Фенербахче приема Цървена звезда от 19.45 във вторник, в прочувствено завръщане за Перо Антич в досегашния му дом в турския мегаполис. Цървена звезда е в серия от три следващи победи, до момента в който домакините изгубиха шокиращо от Жалгирис в предния кръг.

източник: Twitter.com

Два часа по-късно, още веднъж в ефира на Мтел Спорт 1 е испанското дерби сред Реал Мадрид и Валенсия . Първият в класирането на испанското състезание приема втория. Валенсия се радва на завръщането след травма на Боян Дублевич, само че като цяло не претърпява изключително положителни моменти в последните седмици. Дали чудото Лука Дончич още веднъж ще успее да изведе Реал до триумфа, ще разберем след 21.45 часа във вторник.

Още два мача следват в сряда, като в 21.00 е мега дербито сред Олимпиакос и ЦСКА Москва . Контузията на Димитриос Аграванис стресна гръцкия отбор, а ЦСКА продължава да наподобява като най-силният тим в цялата Евролига. Руският състав е невероятна мощ в нахлуване и към този момент съвсем никой не е намерил метод да ги спре. Този дуел е от 21.00 часа по Мтел Спорт 1 , а от 22.00 по Мтел Спорт 2 започва още един мач сред испански отбори. Барселона , към този момент евентуално с Александър Везенков в състава, чака Уникаха Малага . Каталунците са в серия от три следващи загуби, до момента в който с превъзходното показване на Неманя Недович в последно време, съставът от Малага наподобява все по-добре.

В четвъртък още веднъж по двата канала и единствено с пет минути разлика в началния час, са мачовете от Германия и Израел. По Мтел Спорт 1 от 21.00 часа започва Брозе Баскет против Реал Мадрид , а в 21.05 е дуелът Макаби Тел Авив - Фенербахче , по Мтел Спорт 2 . Въпреки че гостите наподобяват като любимци на хартия, и Брозе, и Макаби имат своите солидни шансове да повалят колосите.

източник: Twitter.com

Петъчният ден ще донесе нови два подаръка за почитателите на баскетбола.

Анадолу Ефес с новия си треньор Ергин Атаман чака Олимпиакос от 19.30 часа . Слабият старт на сезона за турския състав би трябвало към този момент да стартира да се обръща, в случай че в тима желаят да реализират освен това. Олимпиакос е на противоположния полюс, само че ще дойде в Истанбул след тежка борба с ЦСКА Москва, която много ще изцеди силите.

От 21.30 , още веднъж по Мтел Спорт 1 , чака още един напълно испански мач - Барселона гостува на Баскония . Сито Алонсо ще се завърне във Витория, само че този път на пейката на Барселона, въпреки че треньорът към този момент не може да се похвали с триумфи в новия си тим. За българските почитатели на баскетбола ще си остане вярата да забележим в състава на Алонсо най-хубавия ни състезател Александър Везенков.

източник: Twitter.com

Програмата:
вторник
Мтел Спорт 1
19:45 Баскетбол: Евролига, Фенербахче - Цървена звезда
21:45 Баскетбол: Евролига, Реал Мадрид - Валенсия

сряда
Мтел Спорт 1
21:00 Баскетбол: Евролига, Олимпиакос - ЦСКА Москва
Мтел Спорт 2
22:00 Баскетбол: Евролига, Барселона - Уникаха

четвъртък
Мтел Спорт 1
21:00 Баскетбол: Евролига, Брозе Бамберг - Реал Мадрид
Мтел Спорт 2
21:05 Баскетбол: Евролига, Макаби Тел Авив - Фенербахче

петък
Мтел Спорт 1
19:30 Баскетбол: Евролига, Анадолу Ефес - Олимпиакос
21:30 Баскетбол: Евролига, Баскония - Барселона
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР