Невероятна научна хипотеза от известно време циркулира из медийното пространство.

...
Невероятна научна хипотеза от известно време циркулира из медийното пространство.
Коментари Харесай

Нелепица или истина? Учен с шокиращо твърдение за Ноевия ковчег, а твърденията му пренаписват историята!

Невероятна научна догадка от известно време циркулира из медийното пространство. Според турския академик Явуз Йорнек - Ной е употребявал мобилен телефон по времето на потопа, а корабът му е работел с нуклеарна сила, написа " Хюриет дейли нюз ". Научният експерт в действителност е учител във факултета по морски науки в Истанбулския университет. Според неговата теза, изложена по малкия екран, Ной е приказвал със сина си по мобилен телефон.

Йорнек мисли, че двамата са употребявали клетъчен телефон, с цел да могат да поддържат връзка през доста километри разстояние. " В корана написа, че двамата са разговаряли, макар дистанцията и високите 300-400 метра талази ", сподели той.

Експертът разясни, че приказва като академик и добави, че съгласно него корабът на Ной е бил издигнат от стоманени плоскости. Освен това съгласно Йорнек плавателният съд е употребявал нуклеарна сила.

Много учени, специалисти и приключенци търсят ковчега на Ной, с който са превозени десетки типове животни. Преди време " Нешънъл джиографик " даде естрада на учени, които считат, че са намерили тъкмо останките на ковчега в планина в Източна Турция. Това към момента не е потвърдено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР