Невероятна гледка се разкри пред последователите на будисткия монах Луанг

...
Невероятна гледка се разкри пред последователите на будисткия монах Луанг
Коментари Харесай

Уникално: Починал будистки монах смая всички след като ексхумираха трупа от ковчега му

Невероятна панорама се разкри пред почитателите на будисткия духовник Луанг Пиан откакто мъртвото му тяло бе ексхумирано два месеца след гибелта му. Той умря на 92-годишна възраст на 16 ноември предходната година в Бангкок, столицата на Тайланд, след затруднения заради болест. Пиан, който е роден в Камбоджа, е прекарал по-голямата част от живота си като добре прочут будистки гуру в тайландската провинция Лопбури, където и тялото му бе върнато откакто умря, осведоми " Дейли Мейл ".

Неговите почитатели отвориха ковчега и извадиха мъртвото тяло на Пиан в ритул по промяна на облеклата му и бяха шокирани откакто видяха какъв брой изненадващо и ненадейно добре то се е запазило.



Едно от най-смайващите неща, обаче, бе " усмивката " на лицето на мъртвия будистки духовник и тя бе запечатана от хиляди вярващи и споделена в обществената мрежа.



Съобщава се, че почитателите на Пиан ще продължат да се молят за него, до момента в който той не бъде подложен вечно да почива в мир на гала, която ще се извърши на стотния ден след кончината му.

Превод и редакция: БЛИЦ


Луанг Пиан малко преди да почине

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР