Невероятен спортно-музикален празник зарадва Плевен! Традиционната футболна среща между абитуриенти

...
Невероятен спортно-музикален празник зарадва Плевен! Традиционната футболна среща между абитуриенти
Коментари Харесай

Футболни легенди на терена за специален мач в Плевен

Невероятен спортно-музикален празник зарадва Плевен! Традиционната футболна среща сред зрелостници и преподаватели в най-голямото учебно заведение в региона - СУ " Иван Вазов ", тази година бе по-специална и в нея с голямо вдъхновение се включиха едни от най-изявените имена в историята на българския футбол: Пламен Гетов, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Милен Радуканов, Божидар Митрев, Емил Ангелов, Светослав Бърканичков, Козмин Моци, Кунчо Кунчев, Тони Паликрушев, Цветан Петров и други. За колорита на футболния празник способства и спортният публицист Иво Райчев, който влезе в ролята на гост-коментатор.

Разделени на тимове " Ученици и звезди " и " Учители и другари от Плевен ", зрелостници, преподаватели и митове изиграха с необятни усмивки запаметяваща се футболна среща пред стотици фенове. Глъч и раздвижване се чуваха от всички страни на терена – публиката беше в действителност многочислена и се наслаждения на същинска голова фиеста. Победата бе за " Ученици и звезди " - 6:4, а в края на дуела шефът Димитър Митев изненада играчите със специфична торта във формата на футболна топка.

Футболната среща сред зрелостници и преподаватели в най-голямото учебно заведение в област Плевен е традиция, сложена през 1993 година, с концепцията да покаже, че не успеха е решаваща за един дуел, а спортсменството и споделените прекарвания. Тази година проявата се провежда от шефа на СУ " Иван Вазов " Димитър Митев и Сдружение " Младежки гвардейски отряди " по три специфични мотива - 30-ия юбилеен мач, петата годишнина на ученическия гвардейски оркестър и Празника на Плевен. Инициативата е част от плана " Младите хора – бъдещето на България – приказват ”, № 2022-3- BG01-KA154-YOU-000102860, финансиран по Програма " Еразъм+ ", Ключова активност 1: Образователна подвижност за жители на Сдружение " Младежки гвардейски отряди " с ръководител доктор Денислава Ангелова.

Преди началото на дуела имаше и специфичен музикален подарък за публиката. За положителното въодушевление на всички присъстваши се погрижиха поп дивата Валентина Александрова, танцьорките от балет " Нова " и мажоретният състав на СУ " Иван Вазов ", които показаха една неповторима " Спортна пародия ", провокирала усмивки, страсти и мощни аплаузи. Със свои осъществявания се включиха и гении от клуб по спортни танци " Зорая ", както и младежите от първия в страната училищен духов гвардейски оркестър, образуван точно в плевенското учебно заведение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР