Невероятен скандал се завихря в Бургас! Днес на пресконференция Председателят

...
Невероятен скандал се завихря в Бургас! Днес на пресконференция Председателят
Коментари Харесай

Скандал! Управляващите от ГЕРБ-Бургас сгащени във фалшифициране на документи!

Невероятен скандал се завихря в Бургас!

Днес на конференция Председателят на групата съветници на СЕК Константин Бачийски изнесе шокиращи данни за документна машинация осъществена от представители на ръководещото болшинство от ГЕРБ.

Подправен е формален документ и е изменен протокола от гласуването на общинската сесия от януари тази година. Болницата в Меден Рудник е продадена без търг и конкурс и за 3.5 милиона, т.е. с един милион под данъчната оценка.

Протестите на опозицията, че това е нелегално по никакъв метод не трогва гербаджии. В общинския съвет [преса] ръководещите лъжат, че парцелът е със съсобственик, видно от имотният указател, обаче е, че Община Бургас е единственият притежател, което допуска продажбата да се извърши посредством търг или конкурс. От това нарушаване загубата за Община Бургас е към 1 милион лв..

Общинския консултант оповестява за още по-голям скандал. По докладна бележка в общинския съвет за взимане на парите от ДКЦ 3 се организират сензационните 4 (четири) гласувания. Председателят на Общинския съвет Константин Луков от ГЕРБ, очевидно сърдит афишира, че докладната не е призната, тъй като по закон се изискват 39 гласа.

Случайно обаче съветникът Бачийски схваща, че протоколът е сменен и в него е записано, че докладната е призната. Кой си е разрешил да подмени формалния протокол и решението на общинските съветници ще би трябвало да отговори прокуратурата? Никой няма право с изключение на Общинския Съвет да трансформира свое решение и то на изключителна сесия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР