Невероятен скандал се завъртя зад кулисите на церемонията по връчването

...
Невероятен скандал се завъртя зад кулисите на церемонията по връчването
Коментари Харесай

Вида Пиронкова издърпала статуетката на Миро за „Гълъбо” и я прибрала в чантата си на наградите на БГ РАДИО

Невероятен скандал се завъртя зад кулисите на церемонията по връчването на премиите на „ БГ радио ” преди дни в Благоевград. Песента „ Гълъбо ” в осъществяване на Миро бе отличена с цели три наградата, което докара до конфликт сред него и авторката на шлагера Вида Пиронкова, основала текста и музиката, разбра HotArena.

Първата премия бе връчена за ария на годината на Миро, който аудиторията припознава за лице на шлагера, втората - за текста на Вида Пиронкова, а третата - за видеоклип на режисьора Васил Стефанов и Стефка Николова. Дъщерята на художника Енчо Пиронков останала неприятно сюрпризирана, откакто от сцената Ирина Флорин гръмко извикала името на своя сътрудник Миро, с цел да му връчи премията. И до момента в който публиката приветствала спечелилият на крайници, Вида ядно стискала устни, защото преди близо година забрани на артиста да извършва парчето поради нарушени авторски права. Тогава Миро зае страната на продуцента Игор Марковски, което обтегна връзките му с авторката.

Вида Пиронкова едвам дочакала края на тържеството, на което Васил Найденов пя в памет на композитора Тончо Русев. Тя приклещила минаващия около нея Миро, сграбчила статуетката от ръката му и я взела под мишницата си. Малко по-късно я пуснала в чантата си и оповестила, че наградата би трябвало да е за нея, защото тя е основателя на песента. В последна сметка Мирослав Костадинов, както е същинското име на артиста, си потегли без премия, въпреки че получи такава. Изпълнителят с усмивка премълчал изземването на статуетката, а по-късно предпочел да се радостни в компанията на свои сътрудници по този начин, като че ли нищо не се е случило. Водещите на церемонията също били осведомени с „ случая ”, само че решили, че е по-добре да замълчат, с цел да си нямат препирня с чепатата дама. Те дали обещание на Миро, че ще му създадат препис на премията.

Освен Миро награди получиха и неговите сътрудници Криско – за реализатор, Дара – за изпълнителка, „ СкандаУ ” – за група, Любо Киров – за албума си „ Знам ”, рокаджиите от „ Ахат ” – за вдъхновители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР