Невероятен скандал разтърси феновете на родната поп музика заради номинациите

...
Невероятен скандал разтърси феновете на родната поп музика заради номинациите
Коментари Харесай

Скандал с номинациите на БГ радио

Невероятен скандал раздруса почитателите на родната поп музика поради номинациите на БГ Радио. По традиция българските музикални „ Грами ”-та бяха оповестени на 24 май, а наличието на някои номинирани и неналичието на други съществено разбуни духовете, научи HotArena.

Вой до небесата нададоха почитателите на родната музика, откакто стана ясно, че съвсем едни и същи лица са в множеството категории. Това не е срещу разпоредбите и е нещо всекидневно.

Ицо Хазарта да вземем за пример е номиниран за ария, албум, реализатор, видеоклип и даже участва в категорията за текст с две части. Но рапа настрани.

Нито една номинация не получи дъщерята на Дими от „ Сленг ” — Дара Екимова, която направи много мощен дебют предходната година и излезе с няколко нови песни, написа „ България през днешния ден ”.

„ Поне в една категория да я бяха присъединили, ей по този начин, просто да я отбележат. И номинация щеше да е задоволително самопризнание, само че не би! ”, ядосват се фенове на младата звезда.

С възмущение пък се посреща номинацията на друга млада звезда — Тита. Едрогърдата изпълнителка провокира протест поради новата си ария „ Вивалди ”. Тийн дивата ще се състезава с Алма на Саня Армутлиева, Дара и двете Михаели — Филева и Маринова.

Но почитателите са на мнение, че новата й ария „ Вивалди ”, няма място на премиите, защото е със звучене на кючек на „ Кристали ” и е по-скоро за премиите на „ Пайнер ”, съгласно критиците.

Друг бодил в очите на масата е така наречен „ постоянно наличие ” като Графа, Любо Киров, Миро, Криско. Талантливите реализатори непрекъснато вадят нови неща, за наслада на почитателите, само че също по този начин публиката има потребност и от многообразие.

Затова и се ядосва, че измежду номинираните отсъстват, с изключение на Дара Екимова, още и младата Виктория Георгиева, която съвсем завоюва „ Евровизия ” тази година, а и Стефан Илчев, който победи в „ Като две капки вода ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР