Невероятен шок преживя във Франция репортерката на Нова ТВ Петя

...
Невероятен шок преживя във Франция репортерката на Нова ТВ Петя
Коментари Харесай

Марокански джебчии вгорчиха живота на родна журналистка

 Невероятен потрес претърпя във Франция репортерката на " Нова ТВ " Петя Желева. Българката, която от много години живее в столицата Париж, трябвало да направи живо включване в ефира на медията, само че преди този момент била ограбена от тайфа марокански деца-джебчии.

След бързата интервенция на полицията и още няколко инцидентни жители по пустеещите улици на френската столица, съумели да заловят крадците и да ги арестуват.

Ето и описа на Петя Желева:

" Никога не съм предполагала, че иска ми се случи сходно нещо! Три минути преди жива връзка за " Здравей, България! " гамени от марокански генезис ме нападнаха и обираха! А толкоз се вълнувах да опиша за сполучливото лекуване, което Франция ползва против ковид!

Това се случва в празен Париж, който е под карантина! Ревяща и пищяща потеглих да ги пъдя, а в главата ми какво ли не. Сигурно съм луда, само че си мисля - живата връзка пропада!? Така е, боготворя това, което върша.

Двама спортуващи мъже потеглиха след тях, включи се и полицията, която охраняваше наоколо. Блокираха метрото и хванаха децата! Деца, да! Те са такива - без дом, изпратени от родителите си от Мароко да крадат във Франция. Държавата им обезпечава убежища, само че те бягат. На улицата са по-свободни.

Благодаря от сърце на френската полиция, за вниманието и за бързата реакция. Благодаря на всички вас, които ми писахте и ми се обадихте. И това ще мине. Бял дерт, споделят бабите.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР