Невероятен казус се случи във Франция. Апелативният съд в Париж

...
Невероятен казус се случи във Франция. Апелативният съд в Париж
Коментари Харесай

Смърт след секс в командировка - френски съд отсъди, че е служебна злополука

Невероятен проблем се случи във Франция. Апелативният съд в Париж призна мъж, умрял по време на секс в командировка, за трагичен случай по време на работа, заяви BFMTV. През 2013 година строителната компания TSO изпратила собствен контрольор по сигурността в командировка. В нощта на 21 февруари той се отдал на любовна пристрастеност и умрял от инфаркт.
Фондът за здравно обезпечаване класифицирал нещастния случай, като случай по време на работа, защото половият акт е такова дейности от всекидневието, като " вземането на душ или храненето. " Работодателят упорствал, че инспекторът умишлено избегнал служебните си отговорности " заради надълбоко персонални ползи, които не са свързани с работата ", затова той не се намирал в командировка. Още повече - гибелта му не е обвързвана с осъществяване на служебните му отговорности, а със " полов акт, осъществен с незнайно лице ", освен това в стая, наета от работодателя. 
Съдът не приел тези претекстове и напомнил, че работодателят дава отговор за служащия от самото начало на командировката, даже и в часовете отвън фактическата работа. В последна сметка фамилията на умрелият ще получи обезщетение за гибелта му, като не се прецизира дали мъжът е бил женен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР