Невероятен късмет споходи две българки, които имат различни съдби и

...
Невероятен късмет споходи две българки, които имат различни съдби и
Коментари Харесай

Лотария България зарадва две дами с разкошни печалби

Невероятен шанс споходи две българки, които имат разнообразни ориси и фантазии, само че общо „ шесто възприятие ", което им подсказва, че ще завоюват. И те в действителност печелят!

57-годишната Невена Денчева от град София се снабди с 10 000 лв., до момента в който банковата сметка на 19-годишната Рени Костова от град Враца се усили с 5 000 лв..

Невена, която работи в областта на търговията, си купува един билет от Магазин 345 на ул. „ Земен " 2А, като си избира „ Кеш лабиринт ". Споделя, че внезапно нещо я предиздвикало да изтегли тъкмо този билет. Нетърпеливо стартира да изтрива полетата и след секунди пред очите й се появява сумата от 10 000 лв.. Следват доста сълзи от наслада и позитивни страсти. Сега на Невена ѝ остава най-приятната част - да реши защо ще похарчи облагата си.

Странно чувство изпитва и Рени Костова, която взема решение, че би трябвало да провокира шанса си с билет „ Златото на инките ". И тя си купува един билет, който се оказва изцяло задоволителен, тъй като й носи 5 000 лв.. Лъчезарната Рени, която сега е студентка, ще вложи извоюваното в образованието си.

Вече има специфичен „ ВТОРИ ШАНС " и за непечелившите Ви билети, който Ви дава страхотната опция да участвате в жребии за атрактивни предметни и парични облаги. Регистрирайте се за присъединяване на eurobet.bg. Научете повече ТУК.

Билети на Лотария България могат да бъдат закупени в пунктовете на Евробет и Еврофутбол, обектите на Магазинъ 345, WINBET, Аванти, Евронет, Global Net Solutions, Pro Market, Книжарници Art Plus, Кредитур, Power Оil, BulTrade, Zastrahovam.com и TCV.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР