Неверен съпруг беше изловен в крачка по шокиращ начин. Пронизителни

...
Неверен съпруг беше изловен в крачка по шокиращ начин. Пронизителни
Коментари Харесай

Палавник изневери на жена си с прислужницата, но се заклещи в нея и стана за резил на цял град

Неверен брачен партньор беше изловен в крачка по фрапантен метод. Пронизителни писъци се разнесли от хотелската стая, където той мърсувал с любовницата си, оповестява „ Дейли Мейл “.

Гостите на хотела в кенийския град Китале чули писъци от една от стаите и повикали полиция. Пристигналите на място униформени заварили любовниците голи, а мъжът безусловно бил заклещен в дамата. Наложило се да извикат лекари, които да им оказват помощ.

Местни медии коментират, че мъжът дошъл в града по работа, оставяйки брачната половинка си в различен град. По-късно тя го обвинила, че има спекулация с домашната помощница. Двамата прелюбодейци били задържани от полицията.

Голяма навалица се събрала пред хотела. Наложило се даже служителите на реда да произведат изстрели във въздуха, с цел да изгонят зяпачите.

Твърди се даже, че брачната половинка на неверника помолила шаман да го „ отлепи “ от прислужницата. Действително на място бил видян шаман, който се опитал да помогне на двойката.

Не е изцяло ясно по какъв начин се е стигнало до конфузната обстановка, само че любовниците може да са следващите потърпевши от особеното положение, наречено „ пенис каптивус “. Това се случва, когато мускулите на вагината се стягат към пениса доста по-силно от нормалното.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР