Невена Цонева загуби татко си - известният в Севлиево музикант

...
Невена Цонева загуби татко си - известният в Севлиево музикант
Коментари Харесай

Коронавирусът уби бащата на Невена Цонева

Невена Цонева загуби баща си - известният в Севлиево музикант Цветан Цонев. Бащата на надарената изпълнителка е умрял в петък, а в събота е заровен в Стария гробищен парк в града. Часове по-късно на Невена й се постанова да пее като част от уговорката си към "Маскираният артист ", считат почитателите. Те познаха хубавицата в костюма на Булката рокер във второто издание на мистериозното шоу. Макар още да не е свалила маската си, Невена заслужава почит за силата да излезе на сцената след персоналната си покруса, разясняват почитателите, написа "България през днешния ден ".

Дни по-рано певицата пуска в обществените мрежи апел да се подари кръвна плазма с антитела от преболедували COVID-19. Според осведомени родителят й се е разболял точно от ковид и фамилията му до последно е търсило метод да му помогне. Смъртта на Цветан, прочут като Цъфа, потресе музикалните среди в Севлиево.

"Цъфче, ще ни липсваш, приятелю! Прекрасен, доблестен и добродушен човек и другар ", написа Нора Николаева, солистка на някогашния Естрадно-духов оркестър "Севлиево ". "Сбогом, приятелю! Светъл да е пътят ти! ", написа в персоналния си профил различен музикант, Илхан Шакиров. Прощални послания разгласиха и учениците на Цонев, който от години приготвя млади реализатори в музикалната школа на Детски комплекс "Йовко Йовков ".

Цветан Цонев е загуба за музикалния свят освен в района. Той сътвори доста гении, сподели на млади реализатори пътя към музикалната сцена, научи младите какъв брой е значимо да вярваш в себе си, с цел да постигнеш мечтания триумф, и изведе доста от тях до влиятелни интернационалните и национални оценки, означават приятелите му.

Съболезнования насочат феновете на музикалния кумир Невена. Ако се има вяра на разкритията на феновете за звездата под маската, тя е съумяла да събере сили за следващото необикновено показване. В събота вечерта Булката изпя песента Never Enough на Джени Линд и сграбчи феновете с неповторим глас и сценография към осъществяването, поради което продължи напред в предаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР