Невена Цонева не е преустановила музикалната си кариера, но е

...
Невена Цонева не е преустановила музикалната си кариера, но е
Коментари Харесай

След тежо заболяване: Невена Цонева си говори с мъртвите

Невена Цонева не е прекратила музикалната си кариера, само че е намерила и друго занятие за изява. От няколко месеца тя има подкаст, където разяснява въпроси, свързани със свръхестественото. В канала си певицата споделя, че е отключила дарбата си след съществено боледуване. Това се случило преди 7 години. По думите й тогава отворила третото си око и почнала да вижда аурата на хората.

Цонева шокира аудиторията си с признанието, че е е станала екстрасенс и може да поддържа връзка с мъртвите. Някои даже заподозряха, че си измисля, с цел да притегля внимание към подкаста си и да печели пари. " Гледах Невена. Едвам я изтърпях. Много празни приказки. Обикновено хората с същинска заложба, каквато и да е, не бият тъпана! ”, разясняват фенове. Други обаче й имат вяра и наблюдават изявите й.

В своя канал гласовитата брюнетка споделя, че е страдала от латентна турбекулоза. В този случай човек дълго време не знае, че е инфектиран и няма признаци. Болестта обаче може да се задейства под въздействието на неподходящи фактори. При Невена се стигнало до такава степен да отключи проблеми със сърцето. Имала мощно интензивен пулс, не можела да диша, дори лежала в кардиологична болница. Докато се откри точната диагноза и се предприеме вярното лекуване, минало много време.
Вследствие на болестта Невена влошила връзките с мъжа си – барабаниста на " Ку-ку бенд ” Венелин Венков. Те са дружно от 15 лета и имат наследник Александър, който се роди през 2016 година Изпълнителката споделя, че в този интервал с колегата й имали прочувствени проблеми, тъй като тя станала прекомерно сензитивна и усещала всяка отрицателна осцилация. За благополучие, с днешна дата са съумели да преодолеят рецесията.

Когато открила, че има заложба, Невена се тормозила, че може да изгуби разсъдъка си . Венко също се стреснал, че благоверната му е на път да се смахне. Сега обаче я подкрепял и дори приказва наедно с нея за духове и полтъргайсти. " Те са на всички места към нас и даже са по-живи от нас! ”, безапелационна е певицата.
Тя споделя с детайлности, че преди време в къщата им имало дух на 15-16 годишно момче, което носело доста тежка сила. По това време синът на изпълнителката бил още бебе и непрестанно плачел. " Децата усещат по-добре от възрастните и имат очи за невидимото ”, разяснява Цонева. Наложило се да поръси всички огледала със светена вода, с цел да се отърве от душата нахалник и да възстановява атмосферата в дома си.

Невена няколко пъти се е сблъсквала със гибелта на близки хора. Когато била 13-годишна, умрял обичаният й дядо Иван. С него не били кръвни родственици, тъй като той бил втори брачен партньор на баба й, само че доста се обичали. Възрастният човек си отишъл от този свят след боледуване, но певицата не страдала и не потънала в тъга, както се очаквало. Още тогава тя осъзнавала, че това не е същинският край. Била уверена, че някъде оттатък душата продължавала да съществува. После неведнъж сънувала дядо си и усещала наличието му.

Години по-късно умряла и бабата на Невена. Тогава към този момент певицата била отключила дарбата си, а в дома й почнали да се случват странни неща. Наблюдавала разбъркване на предмети, ненадейно изключване на осветлението и смяна в работата на електроуредите. Изпълнителката обаче още веднъж не се стреснала, а с няколко ритуала насочила душата към светлината.

Най-травмираща била загубата на татко й, който умря през 2020 година от Ковид-19. Часове по-късно Невена трябваше да се качи на сцената на шоуто " Маскираният артист ”, където влезе в ролята Булката. Екипът бил квалифициран тя да се откаже, само че макар траура, Цонева не се сломила. Тя извърши шлагера " Никога не стига ” на Джени Линди и по-късно сподели, че го е посветила на баща си, написа " Уикенд ", представен от.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР