Невен Дилков, управител на телекомуникационната компания Нетера, е новият зам.-председател

...
Невен Дилков, управител на телекомуникационната компания Нетера, е новият зам.-председател
Коментари Харесай

Управителят на Нетера е новият зам.-председател на Сдружението за електронни комуникации

Невен Дилков, шеф на телекомуникационната компания Нетера, е новият зам.-председател на Сдружението за електронни връзки, стана ясно след годишната среща на организацията. Той поема щафетата от Николай Желев, който бе на същата позиция през последните две години. Невен Дилков е член на борда от 2007 до 2014 година. Заемал е и позицията на Председател на УС сред 2010 и 2012 година. Досегашният ръководител на съвета, Иван Иванов, резервира поста си от последните две години.



„ СЕК е най-масовата организация от гледна точна на брой членове, която сплотява ползите на различните телеком оператори в България. Новата служба ме въвлича в дейна връзка с много публични институции, които имат регулаторна и законотворческа роля. Участието в тези процеси е скъпо “, разяснява Невен Дилков във връзка новата си позиция.

СЕК е браншова организация на различните телекомуникационни оператори в България. Мисията на СЕК е основаването и развиването на равнопоставен конкурентен и недискриминационен пазар в региона на електронните известия. СЕК интензивно пази неутралността на мрежите и правата на потребителите за свободно и пълноценно потребление на интернет и достиженията на техническия напредък в връзките. Организацията тази година празнува 20 годишнина от основаването си.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР