Невежеството не е благодат. Сексът е умение, което се тренира.

...
Невежеството не е благодат. Сексът е умение, което се тренира.
Коментари Харесай

Най-накрая е ясно какво искат мъжете в леглото

Невежеството не е берекет. Сексът е умеене, което се тренира. Колкото повече го правиш, толкоз повече задобряваш, нали? Несъвсем. Ако правиш нещо неверно, па въпреки и сърцато, то няма по какъв начин да е сполучливо и да носи наслаждение. Това важи с особена мощ за секса. Понякога единствено желанието не стига. Друг път на колегата не му е комфортно да си каже това, което го тормози, с цел да не нарани възприятията ви. И по този начин, до момента в който вместо да изкорените кофти навиците в леглото, вие ставате такива непоправими виртуози в неправилна посока, че няма какво да ви върне в правия полов път. Какво се опасяват да кажат господата сред чаршафите.

Вършете и вашата работа
Няма нищо по-ужасно от сътрудник, който се възприема като пържола върху скара, легнал без възторг и чакащ сексът да свърши. Влезте в екшъна,участвайте по всякакъв начин в размяната на милувки. Иначе защо му е на мъжа още една надуваема секскукла, пък била и тя с по-топла телесна температура. Поемайте самодейността постоянно, когато ви откри нагонът.

Контролирайте понякога
Общоприето е надали не мъжът да е агресорът в половите случки. Дори и да сте ухажор, който обича да взима нещата в свои ръце, понякога му се ще да бъде недооценен.

Комуникирайте сред воплите
Не го оставяйте да тъне 10 минути в незнание, в случай че нещо, което той прави, освен че не ви носи доволство, ами сте на границата на дискомфорта. Сексът не е занятие, при което би трябвало да сте стеснителни и учтиви. Кажете му какво ви тормози и от какво имате потребност, вместо да сте взаимно неудовлетворени. Ако и той показа, че не вършиме нещо по усета му, не го приемайте прекомерно персонално и прекомерно във вътрешността. Ласките би трябвало да вървят на драго сърце, не с мусене.

Не забравяйте романтиката
Не единствено ние сме привлечени от романтиката. И мъжете не обичат постоянно от вратата за краката. Съблазняването е значима част от цялото прекарване за тях.

Споделете перверзните си желания
Те не са врачки, с цел да знаят какво по-изчанчено харесвате в леглото. Ако харесвате леко да ви душат, до момента в който свършвате, дайте публичност на това си предпочитание. И не забравяйте да говорите мръсотии. Най-секси придвижванията в спалнята са неналичието на задръжки и възторг.

Не правете половинчати неща
Ако сте решили да го задоволявате с уста, не спирайте по средата, тъй като ви е изтръпнала челюстта, или тъй като към този момент сте изгубили интерес. Все едно вас да ви изоставят на два езика от оргазма.

Не се тормозете за усета и мириса си там, долу
Повечето дами се отхвърлят от изконното си право да изпитат орално наслаждение, обезпокоени от това по какъв начин и дали мирише тяхната женственост. Истината е, че до момента не съм чула нито един мъж да се хвали или споделя за това. Факт е, че господата са много по-дискретни от нас.

Бъдете нежни след края
Особено в случай че мъжът е приключил с фелацио. Тогава пенисът е изключително сензитивен. Бъдете нежни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР