Неведнъж сме ставали свидетели на нестандартното чувство за хумор, което

...
Неведнъж сме ставали свидетели на нестандартното чувство за хумор, което
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, колажът в профила му в Twitter и как се пошегува американския президент

Неведнъж сме ставали очевидци на ексцентричното възприятие за комизъм, което Доналд Тръмп показва както в обществените мрежи, по този начин и на публични събития. Последният му пост в Twitter обаче още веднъж съумя да ни изненада.

Американският президент разгласява колаж, на който неговата глава е върху тялото на Силвестър Сталоун в ролята му на Роки. Към фотографията няма никакво изложение, само че тя кореспондира с едно от последните изявления на Тръмп.

По време на събитие във Флорида той съобщи, че на следващия ритунен обзор лекарят му се е пошегувал с него да му покаже " невероятния си гръден панер ".

Изследванията демонстрират, че Тръмп има показател на телесната маса над нормата, което значи, че е тлъст и към този момент е повече от миналогодишните си 108 кг, написа Independent.

Явно тези резултати са оказали въздействие на самочувствието на американския президент и той е решил да се пошегува и със себе си, и с лекарите, демонстрирайки, че в действителност е в доста добра форма. Ако не друго, най-малко уменията с фотошопа са положителни... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР