Неведнъж сме се възхищавали на фигурата на Виктория Бекъм, за

...
Неведнъж сме се възхищавали на фигурата на Виктория Бекъм, за
Коментари Харесай

Виктория Бекъм, сутрешните й ритуали, тренировката и как поддържа формата си

Неведнъж сме се възхищавали на фигурата на Виктория Бекъм, за която, за разлика от лицето й, нямаме подозрения, че е в следствие най-много на напъните и волята й. За някои тя може да е прекомерно слаба, само че за майка на четири деца несъмнено наподобява повече от добре.

Това и ни кара да желаеме да знаем повече за режима, който съблюдава. Разбира се, всичко е самостоятелно, само че някой и различен звезден съвет в никакъв случай не е непотребен. А тези особено Виктория сама показа в профила си в Instagram.

Денят на госпожа Бекъм стартира с две чаени лъжици ябълков оцет. Това е добре позната процедура измежду известните дами, Дженифър Анистън също има този табиет. Оцетът спомага работата на метаболизма, прочиства организма и подкрепя разделянето с непотребните килограми.

Следващата стъпка е чаша топла вода с прясно изстискан лимонен сок. Тя усъвършенства типа на кожата, детоксикира и подкрепя храносмилането.

" Суперзакуската " на бизнес дамата постоянно я подготвя нейната щерка Харпър. Тя включва чия, бадемово мляко и малко плодове, които най-често са малини. Понякога ги замества с авокадо тост.

Госпожа Бекъм наложително пие по няколко чисти кафета, преди да се захване с двучасовата си ежедневна подготовка. Често тя е разграничена от отмора, по време на която изпраща децата до учебно заведение, облечена в спортния си екип, написа Daily Mail.

Тренировките са и времето, което Виктория отделя за себе си. Тогава тя има време да намерения, да послуша мощно музика и да потанцува на мира.

Затова те са доста повече от просто поддържане на добра форма - тогава изключва телефона и има опцията да се концентрира върху в действителност значимите неща в живота. Чак по-късно госпожа Бекъм се захваща и с работните си задължения за деня - въодушевена и изпълнена с нови сили. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР