Неведнъж сме правили съпоставка между Меган Маркъл и принцеса Даяна

...
Неведнъж сме правили съпоставка между Меган Маркъл и принцеса Даяна
Коментари Харесай

Как наричат Меган Маркъл в кралския двор

Неведнъж сме правили параленост сред Меган Маркъл и принцеса Даяна по редица аргументи. Нека отново ги преговорим небрежно, с цел да си разбираем изцяло следващото разобличаване от кралския двор.

И двете дами имат спорна популярност и мъчно се одобряват като част от кралския двор. Нямат кралско родословие и пораждат доста съмнения дали са почтени за брак с принц.

И Меган, и Даяна показват личен жанр и нюх към модата. Обличат се семпло и елегантно, рядко залагат на ярки тонове, а по-скоро на съществени цветове и типичен модели.

 Снимка 308839

Те обичат да бъдат покрай хората. Не обичат забрани от рода на тази да не се здрависват с хората, които чакат с часове, единствено с цел да ги зърнат. Меган обича да театралничи и излъчва същата онази убеденост , която преди години бе пословична за Лейди Ди.

Маркъл обича да носи някои от бижутата на починалата си свекърва, само че единствено за специфични случаи. Камъните на годежния й пръстен също са били нейна благосъстоятелност.

Всички тези (а и някои други) прилики не са останали незабелязани и за обслужващия личен състав в двореца Кенсингтън. Именно там живеят херцогът и херцогинята на Съсекс от няколко месеца.

 Снимка 389891

А из коридорите на голямата постройка постоянно може да се чуе кодовото име Di 2 . Зад него се крие не различен, а самата Маркъл. Именно тя ни кара все по-често да се сещаме за принцеса Даяна, макар че и Кейт Мидълтън не пропуща опция да й отдаде респект, написа Daily Mail.

 Кейт Мидълтън, принцеса Даяна и една тиара
Как Кейт Мидълтън уважи принцеса Даяна

Перли, диаманти, ордени и още нещо

И няма две отзиви, че прякорът Di 2 е тъкмо за Меган. Надяваме се единствено всички тези прилики да остават в областта на позитивното и херцогинята на Съсеск да няма трагичната орис на майката на своя брачен партньор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР