Неведнъж сме коментирали поредния стилен тоалет на Кейт Мидълтън, колко

...
Неведнъж сме коментирали поредния стилен тоалет на Кейт Мидълтън, колко
Коментари Харесай

Конкуренцията между Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм

Неведнъж сме коментирали следващия моден тоалет на Кейт Мидълтън , какъв брой пъти сме говорили и за това по какъв начин всичко, което облече, по-късно се изкупува за минути. Херцогинята на Кеймбридж е безспорната фешън икона на кралския двор и нееднократно е получавала и специфични самопризнания за това.

Поредното идва от онлайн стилната платформа Farfetch. С анкета нейните гости оповестиха Кейт Мидълтън за най-стилната кралска персона в света . Тя е и единствената в топ 10 на класацията.

Съпругата на принц Уилям обаче не съумя да пребори конкуренцията на Виктория Бекъм, която бе оповестена за фешън икона на Европа с няколко % гласове от горната страна.
 Снимка 505927

Но това самопризнание също не е малко, тъй като с него Мидълтън оставя зад тила си дами като кралица Летисия и кралица Рания , които също са пример за хубост и жанр и образец за всички, че класата не се купува, а я носиш вътре в себе си. Но пък върви доста добре с вярно подбраните тоалети.

Кейт попада един до друг с редица известни инфлуенсърки , които диктуват модата през обществените мрежи. Въпреки че нейните канали и способи на влияние са други, явно херцогинята е съумяла да стопи бариерата сред кралската и ежедневната мода и стилът й е ентусиазъм за доста дами по целия свят, предава Daily Mail.
 Снимка 505928

Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че Меган Маркъл не е намерила своето място измежду топ 10 на дамите, които са фешън ентусиазъм, макар че до неотдавна и нейните тоалети бяха обект на необятна полемика. Откакто обаче към този момент не е част от кралския двор, очевидно обстановката е малко по-различна.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и ще се срещнат ли на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц
Какво ще събере още веднъж Меган и Кейт

Една дълго чакана среща

Кейт пък продължава да въодушевява със своите фешън избори, които най-често са от налични марки. Не се тормози и да носи облеклата си по няколко пъти, комбинирайки ги съвършено с някое ново допълнение. И признанието й несъмнено си е справедливо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР