Неведнъж сме казвали, че стилът понякога се крие в детайлите,

...
Неведнъж сме казвали, че стилът понякога се крие в детайлите,
Коментари Харесай

Най-елегантният аксесоар, който подхожда на всеки тоалет

Неведнъж сме казвали, че стилът от време на време се крие в детайлите, а в модата това значи точно аксесоарите – обувки,, бижута, шапки, колани... И в случай че през студените месеци по-малко имаме опция да се развихряме в тази посока, то пролетта и лятото ни подготвят да бъдем по-смели и по-цветни в стайлинг концепциите си. Точно по тази причина през днешния ден се фокусираме върху тези изящни, красиви и копринени шалове, които този сезон сигурно са измежду топ трендовете при аксесоарите.

Mожете да намерите доста бюджетни решения, а през днешния ден ви демонстрираме по какъв начин могат да бъдат носени както в по-небрежни, по този начин и в по-елегантни. Така че в случай че желаете да добавите характерност към тоалета си, без да нарушавате бюджета си, един сходен забавен аксесоар е сигурен и доста елементарен метод да го извършите.
               

Напоследък от ден на ден инфлуенсъри се осмеляват да носят цветните шалове като бандана върху косата си, даже и когато са облечени в изтънчен костюм или рокля. Но пък за плажа би бил съвършено допълнение към банските и цветните ризи. Освен това може да се завърже към обичаната ни сламена чанта (така ще я освежим), към опашката, с цел да прикрие ластика, или към врата, с което незабавно може да се трансформира акцент върху някой бял тишърт.

Това лято сигурно ще го виждате много постоянно и под формата на топ, освен на плажа или на някой музикален фестивал, само че даже и в града в композиция с грациозен панталон и сандали на ток. Така че единствено с едни шал можем да реализираме ужасно многообразие в си.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР