Неведнъж сме казвали, че стилът понякога се крие в детайлите,

...
Неведнъж сме казвали, че стилът понякога се крие в детайлите,
Коментари Харесай

Най-елегантният аксесоар, който подхожда на всеки тоалет

Неведнъж сме казвали, че стилът от време на време се крие в детайлите, а в модата това значи точно аксесоарите – обувки,, бижута, шапки, колани... И в случай че през студените месеци по-малко имаме опция да се развихряме в тази посока, то пролетта и лятото ни подготвят да бъдем по-смели и по-цветни в стайлинг концепциите си. Точно по тази причина през днешния ден се фокусираме върху тези изящни, красиви и копринени шалове, които този сезон сигурно са измежду топ трендовете при аксесоарите.

Mожете да намерите доста бюджетни решения, а през днешния ден ви демонстрираме по какъв начин могат да бъдат носени както в по-небрежни, по този начин и в по-елегантни. Така че в случай че желаете да добавите характерност към тоалета си, без да нарушавате бюджета си, един сходен забавен аксесоар е сигурен и доста елементарен метод да го извършите.
 Регистрацията на украинците: бърза, смела, неефективна 12 май 2022 | „ Ние сме номер едно в Европа по регистрация на украински бежанци “. За това се похвали министърът на нововъведенията...

Напоследък от ден на ден инфлуенсъри се осмеляват да носят цветните шалове като бандана върху косата си, даже и когато са облечени в изтънчен костюм или рокля. Но пък за плажа би бил съвършено допълнение към банските и цветните ризи. Освен това може да се завърже към обичаната ни сламена чанта (така ще я освежим), към опашката, с цел да прикрие ластика, или към врата, с което незабавно може да се трансформира акцент върху някой бял тишърт.

Това лято сигурно ще го виждате много постоянно и под формата на топ, освен на плажа или на някой музикален фестивал, само че даже и в града в композиция с грациозен панталон и сандали на ток. Така че единствено с едни шал можем да реализираме ужасно многообразие в си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР