Неведнъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков,

...
Неведнъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков,
Коментари Харесай

Съдружник на Божков: Неведнъж той ходеше при Влади с пачки от по 500 евро

" Неведнъж се е случвало, беседвайки в кабинета на господин Божков, той да прекъсне диалога, казвайки, че би трябвало да отиде на среща с Влади “. Това изясни във видео съдружникът на Васил Божков – Георги Попов, който също се намира в Дубай.

“Тръгвайки за срещата (с Влади), той (Божков) взимаше със себе си авансово квалифициран подаръчен плик или слагаше голям брой пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си. Г-н Божков влизаше в министерството без всевъзможни формалности. Без инспекция на багажа му и на самия него. Срещите му траеха пет, 10 до 15 минути. Излизаше, носейки само обичайна си пура ", изяснява още Попов.



Видеото е оповестено на формалния профил във Facebook на хазартния необут Васил Божков. Георги Попов е някогашният номинален притежател на футболния “Левски “, който също е упрекнат за присъединяване в проведената незаконна група, която съгласно прокуратурата е водена от Божков.

Преди месец Васил Божков разгласи, че е платил 67 милиона лв. на Бойко Борисов и Владислав Горанов за последните три години, с цел да не вредят на хазартния му бизнес. За това Божков подаде и сигнал в прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР