Неведнъж медиите са „развеждали“ Виктория и Дейвид Бекъм, а двамата

...
Неведнъж медиите са „развеждали“ Виктория и Дейвид Бекъм, а двамата
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Имам подкрепата на невероятен мъж

Неведнъж медиите са „ развеждали “ Виктория и Дейвид Бекъм, а двамата все опровергават сходни информации. Сред най-спряганите клюки е, че пристрастеността сред тях от дълго време е изчезнала и всеки живее собствен личен живот.

Затова пък Виктория сподели, че това напълно не е по този начин. Дизайнерката и тогавашна певица от Spice Girls показа на форума на дамите на Forbes за връзките с мъжа си.

„ Имам поддръжката на необикновен мъж. Ние живеем в пълноправие и по въпросите за децата. “

По думите ѝ, когато тя не си е у дома, брачният партньор ѝ се грижи за децата, прави им вечеря, оказва помощ в домашните задания.

По време на събитието, което се състоя на 19 юни, Виктория разяснява и прехода на кариерата си от музиката към модата. През 90-те години тя е част от момичешката група Spice Girls. Затова пък през последните десетина е навлязла в стилната промишленост с марката Victoria Beckham Ltd, която неотдавна бе оценена на над 130 млн. $.

„ Бях наясно, че хората ще имат предразсъдъци – бях момиче на Спайс, омъжена за футболист, само че не се концентрирах върху това и облеклата си говореха за себе си “, споделя тя.

Бекъм изясни още, че основава облекла, които обича да носи и се надява да е по този начин и с други дами. Избира шевовете, тъканите и се занимава с процеса на планиране. По думите ѝ, желанието да помогне на дамите е общата нишка сред кариерата ѝ на певица и тази на фешън дизайнер.

Виктория и Дейвид Бекъм са семейство от 1999 година Те възпитават четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР