Невъзможно“ e Путин да отстрани министъра на отбраната точно сега.

...
Невъзможно“ e Путин да отстрани министъра на отбраната точно сега.
Коментари Харесай

Британски генерал: Путин няма интерес сега да отстрани Шойгу

" Невъзможно “ e Путин да в профил министъра на защитата тъкмо в този момент ". Това е декларирал Генерал сър Ричард Барънс, някогашен командващ на Обединеното командване на британските сили и в този момент началник на компанията за отбрана и сигурност Universal Defense & Security Solutions, цитира Sky News.

" Слушахме доста за това какво може да има в договорката сред Кремъл и Евгений Пригожин, която накара групата " Вагнер " да приключи протеста си.Въпреки че детайлностите остават неразбираеми, бяха направени догатки, че това може да включва отстраняването на Сергей Шойгу от поста министър на защитата на Русия. Пригожин е някогашен критик на Шойгу и на няколко пъти е призовавал за отстраняването му. Но какъв брой евентуално е това да се случи?, попита генералът.

Според Барънс е " невероятно " Путин да в профил Шойгу тъкмо в този момент.Това би посочило страхотна уязвимост и би подсказало, че Пригожин е бил прав, тъй че в случай че нещо се промени, то няма да е скоро, разяснява той.

Друга спогодба в договорката е, че Пригожин би трябвало да се скрие в Беларус, който евентуално е към този момент там, сър Ричард е сбит в отговора си: " Трябва да признаем, че предстоящата дълготрайност на живота на хората, които са се сблъскали с Путин по този метод и са били упрекнати в държавна измяна, нормално е много къса ".

" Независимо от договорката, която са сключили, евентуално е рационално Путин да се държи сдържано, най-малко към този момент ", отсича генералът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР