Невъзможно е да знаете какво мисли друг човек, освен ако

...
Невъзможно е да знаете какво мисли друг човек, освен ако
Коментари Харесай

3 неща, които показват, че един мъж те харесва

Невъзможно е да знаете какво мисли различен човек, в случай че нямате някакви гигантски сили. Но в случай че се пробвате да дешифрирате дали някой има усеща към вас, или не, това може да бъде необикновено разочароващо - изключително в случай че доста сте хлътнали по него. За благополучие има някои знаци, които ви демонстрират дали един човек ви харесва. Така че без значение дали флиртувате с сътрудник, желаете да измененията другарските си връзки с някого или става въпрос за някого, с който сте се срещнали неотдавна, ето 3 значими признака, които демонстрират, че в действителност ви харесва.
Той ви гледа в очите, когато говорите
Това не е просто стандарт, а научно потвърдено - контактът с очите е един от най-основните признаци, че някой е притеглен към вас, съгласно учените. Едно изследване е открило, че когато мъжете сантиментално се интересуват от някого, са склонни да гледат повече към главата или гърдите на индивида, до момента в който когато просто се интересуват от другарство, погледът им е ориентиран към краката или стъпалата.
Той непрекъснато споделя смешки и се пробва да ви разсмее
И мъжете, и дамите намират хумора за привлекателна линия, заради което не е изненада, че мъж, който не може да спре да се майтапи към вас, евентуално се пробва да направи положително усещане. Хуморът е един от многото способи, посредством които хората флиртуват. Човек, който в действителност ви харесва, ще се пробва да бъде занимателен около вас и по този начин да ви притегли.
Той ти предлага помощта си
Особено в случай че не познавате прекомерно добре този човек, предлагането да ви помогне с нещо, от което се нуждаете, може да е неговият тънък метод да алармира, че се интересува от вас. Помощта е един от най-често срещаните способи, по които един мъж демонстрира, че има сантиментални благосклонности към някого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР