Неваксинираните, разболели се от ковид пациенти, умират 15 пъти по-често,

...
Неваксинираните, разболели се от ковид пациенти, умират 15 пъти по-често,
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ: Неваксинирани болни от ковид умират 15 пъти по-често

Неваксинираните, разболели се от коронавирус пациенти, умират 15 пъти по-често, в сравнение с тези с най-малко 2 игли. Данните са от Министерството на здравеопазването, интерпретирани от математика Петър Велков. В последните дни и той, и медиците на първа линия не стопират да молят обществото да стартира да съблюдава обикновените ограничения за отбрана от инфекцията при започване на петата коронавирусна вълна. България бележи внезапен скок на заболеваемостта от към 10 дни, като общо 3 са към този момент областите в страната в така наречен " жълта " зона.

Над 5 пъти по-малко хора като % от групата на имунизираните (от разболелите се изобщо) по отношение на групата на неимунизирани (разболели се) стигат до интензивното. Едва 4 от 2991 (или 0,13%) разболели се имунизирани са стигнали до интензивното.

Близо 10 пъти по-малко като % от групата на неимунизираните е смъртността (леталитетът) измежду разболелите се имунизирани по отношение на неимунизираните.

Или едвам 0,13% леталитет измежду имунизираните при 1,93% при неимунизираните.

В безспорни стойности 15 пъти повече индивида са изгубили живота си в групата на неимунизираните (88 починали) при едвам 6 в групата на неимунизираните през юни тази година.



1,7 пъти е по-малко като % хора от групата на имунизираните, които са се разболели, попадат в болница в съпоставено с групата на неимунизираните разболели. Като безспорни бройки са 3 пъти повече неимунизираните в болничното заведение, сочи още анализът на Велков.

" Ваксините, даже толкоз месеци след тяхната приложимост, макар хилядите фиктивни имунизация у нас, макар смешно ниския % бустер, то към момента правят впечатляваща работа. Ако получим данни с тези с бустер, то картинката ще е още по-категорична. Сложете трета доза (вече не е доста редно да се споделя бустер), в случай че не сте - от дълго време огромна част от учените обясниха, че главният курс е от 3 дози, а не 2.

Сложете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 4-та доза (реално първи бустер), в случай че сте над 50 години и/или имате хронични болести, и/или в случай че към момента „ публично “ не знаете, че сте карали болестта, с цел да намалите риска въобще да се срещнете с този подъл вирус с риск за голям брой дълготрайни проблеми и при леко боледуване ", поучава още той.

ТЕМА преди 2 дни 1741 преди 2 дни 1620 преди 2 дни 1611
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР