Невада обикновено е важна, тежка спирка по пътя към републиканската

...
Невада обикновено е важна, тежка спирка по пътя към републиканската
Коментари Харесай

Защо Тръмп и Ники Хейли няма да се явят на една и съща бюлетина в Невада

Невада нормално е значима, тежка спирка по пътя към републиканската президентска номинация - като се изключи тази година, борбата е изключено.

Републиканците в Невада организират събрания в четвъртък, които ще бъдат употребявани за разпределение на делегати за националния конгрес, а някогашният президент Доналд Тръмп се кандидатира на практика без опозиция.

Неговият главен конкурент от Републиканската партия, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, не сложи името си в бюлетината за фракцията. Вместо това тя взе участие в държавните първоначални избори във вторник, които са упълномощени от щатския закон, само че нямат заложени делегати. (Президентът Джо Байдън е в бюлетината за първичните избори на Демократическата партия, което е формалното съревнование на партията в щата.)

Ето къс обзор на това по какъв начин работят както първичните избори, по този начин и фракциите, за какво съществува разединение и за какво жителите на Невада няма да видят Тръмп и Хейли на едно гласоподаване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР