Неузнаваем се появи Христо Сираков на първото сериозно светско парти

...
Неузнаваем се появи Христо Сираков на първото сериозно светско парти
Коментари Харесай

Христо Сираков се състари

Неузнаваем се появи Христо Сираков на първото съществено светско празненство след изолацията. Очевидно карантината не се е отразила добре на разбивача на женски сърца Ицо Стоте манекенки, който е роден през 1956 година. Той бе много прошарен и олисял, а от безукорния му външен тип нямаше и диря. Бизнесменът бе навлякъл дънково яке и жълта фланелка и приличаше на човек, който отива до близкия магазин, само че не е на паркетния лъв, който помним от времето преди идването на короната.



Сбабичосаният Сираков се появи дружно с куп известни персони на празника на най-актуалната мис Плеймейт Михаела Тодорова. Както Hotnews.bg писа, тя стана на 22 години и с изключение на, че блестна на корицата на „ Плейбой”, провежда и първото светско празненство след края на карантината.

В подбран, само че извънредно блестящ и цветен кръг, носителката на купата за 2019-та година посрещна своя 22-ри рожден ден. На събитието участваха Любен Дилов – наследник, плеймейтката Анна-Мария и Мартин Карбовски. Сред гостите бяха и дизайнерката Миглена Каканашева, която бе съпроводена от мъжа си - предприемача Румен Рончев. А компаньон на рожденичката за празника бе загадъчен джентълмен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР