Неувяхващият секс символ на родното кино и театър Аня Пенчева

...
Неувяхващият секс символ на родното кино и театър Аня Пенчева
Коментари Харесай

Драма! Аборт развалил любовния плам между Аня Пенчева и Стефан Данаилов

Неувяхващият секс знак на родното кино и спектакъл Аня Пенчева написа автобиографична книга, в която ще опише за изпепеляващия си любовен разказ с българския Ален Делон Стефан Данаилов. В навечерието на 24 май актрисата гостува в „ Забраненото шоу на Рачков ” по Нова телевизия, само че избра да резервира безмълвие за горещата си обич с Ламбо, за която той самият описа в автобиографичната си книга, написа „ Уикенд “.

„ Няма инцидентни срещи. Срещата с едни човек може да ти бъде тестване, наказване или подарък. Животът ми подари доста хубави неща. Написал е нещо за любовта ни. Минаха доста години от този момент, само че моята книга ще стартира по този начин „ Дали една обич може да се трансформира в другарство и книга? ” Но най-хубав е финалът, където щерка ми споделя: „ Това е книгата, която никоя щерка не желае да прочете от майка си ”, призна актрисата.

63-годишната Аня изненада феновете на вечерното шоу с разголения си тип. Звездата на Народния спектакъл бе облякла транспарантно черно боди, което не оставаше нищо на въображението им. Макар че е в предпенсионна възраст, сексапилната майка на две деца и трима внука гордо развява бюст. За наслада на мъжката част от аудиторията на занимателното шоу, от 40 години гърдите й с обиколка 103 см не са мръднали – сочни и добре завършени както в миналото.

Пищната си гръд Аня посочила за сефте в 3-серийния престъпен филм „ Тайфуни с нежни имена ”, само че голи подиуми няма. Тогава актрисата е едвам 22-годишна. След това актрисата сподели бюста си във филмовата класика от 80-те „ Хан Аспарух ”. Ролята в лентата на Людмил Стайков безусловно изстрелва 24-годишната Пенчева с едни гърди пред колежките й. Решаваща за триумфа на младата тогава хубавица се оказва не толкоз играта й, колкото секс сцената й със Стойко Пеев. Камерата се задържа няколко секунди върху голата гръд на Аня до момента в който прави секс с сътрудника й, влезнал в облика на основоположника на българската страна. Заради еротичните фрагменти по времето на соца, хиляди младежи зяпали безчет пъти историческата сага. Когато гледал премиерата на трилогияга, самият Тодор Живков възкликнал в типичния за него жанр: „ С „ Хан Аспарух ” нашата юноша ще научи българската история. Ха-ха! ”

Няколко години по-късно, през 1988 година, Аня още веднъж прави секс със Стойко Пеев пред камера. Този път кинолентата е „ Време разделно ”, чиито режисьор още веднъж е Людмил Стайков. Преди години бюстът на някогашната брачна половинка на Сашо Диков бе увековечен и от художника авангардист Иван Яхнаджиев. Той го изрисува в стилистиката на боди арта на откриването на магазин на ул. „ Витошка ”. Съблазнителните цици на звездата от Смолян бяха удостоени с гипсов отпечатък върху фасадата на столичния Театър 199, където има Стена на славата. Поставянето на отливката обаче отприщило гнева на някои нейни колежки от актьорската колегия. Заради митинга им отпечатъкът дълго стоял немонтиран. Накрая управлението на театъра взело компромисно решение, монтирайки на стената единствено едната гърда на Аня в комплект с дланта й.

Актрисата е първата българка, снимала се гола в деветия месец, бременна със сина си Ангел. Пенчева изложи гърдите си на показ и във кино лентата „ Време за дами ” през 2006 година, а за финален път ги сподели в „ Забраненото шоу на Рачков ”.

По време на гостуването си Аня резервира безмълвие за горещата си обич с Ламбо, за която той самият описа в автобиографичната си книга. „ Това беше доста от дълго време “, малко разяснява Пенчева, която също написа книга със мемоари.

„ Една актриса стана по-специална за мен – Аня Пенчева. Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че и тя имаше същото чувство – за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински “, споделя Ламбо в „ Романът на моя живот “. Заварката сред Аня и Стефан станала в края на 70-те по време на фотосите на комедията на Никола Рударов „ От нищо нещо ”. Тогава изгряващата сексбомба е на 22 години и е студентка във ВИТИЗ, Ламбо към този момент е на върха на славата си и е трансферирал 35, а от 15 години е и женен мъж. Въпреки че поради нея е подготвен на бракоразвод, в последна сметка Данаилов приключва любовната си спекулация с Пенчева и се връща в фамилното гнездо. В арт средите настойчиво се приказва, че повода Ламбо да се раздели с любовницата, е аборт, който тя прави. Аня зачева от него, само че взема решение да отстрани детето.

Двамата артисти обаче остават близки другари и сътрудници. Днес Пенчева е доста щастлива с втория си брачен партньор. Пред публиката и телевизионните фенове в студиото на Рачков тя насочи прочувствено обръщение към брачна половинка си – Ивайло Караньотов, който бе на първия ред в студиото: „ Искам да кажа, че не е единствено дъхът и сънят ми, той е душата ми “. Тя бе безапелационна, че избира да е обичана жена, в сравнение с обожавана актриса.

На фотографията: Яня и Стефан в  сцена от " Актрисата "  на Питър Куилтър

Снимка: chernomorie-bg.com

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР