Неуспялата актриса не само че има нов любовник, а редува

...
Неуспялата актриса не само че има нов любовник, а редува
Коментари Харесай

Мадам Мулти спи с малдо лъвче и дърт режисьор

Неуспялата актриса освен че има нов ухажор, а редува двама. Единият от скорошните забивки на неуморната дама е млад и атрактивен модел на спортни облекла и наподобява като същински Аполон, завиждат наборките на българката, която на 30 май ще чукне 55 години. Другият ухажор е възрастен френски режисьор, с който Мадам Мулти се срещнала на фестивала в Кан преди две години.

Разликата във възрастта и с единия, и с другия по никакъв начин не смущава непристойно богатата брачна половинка на Илия Павлов. Единственото се страхувала двамата да не се засекат някъде.

Мадам Мулти се радва на новото си гадже, който описват, че бил извънредно любезен към нея. Дали е влюбен в нея или не, той си знае, само че младежът проявявал извънредно внимание към капризната богаташка, написа Таблоид. Италианецът я следвал неразделно и постоянно се появявал с цвете на вратата ѝ.

„ С него се усещам същински щастлива, не ми липсва нищо”, споделила окрилената дама пред приятелки.

Забавлявала се ужасно, както с младото лъвче, по този начин и с улегналия образован господин в патриаршеска възраст. С галантния чичо-дядко от Франция пък по-скоро Дарина Павлова ходела, с цел да поддържа имиджа си на умна дама. Възрастният режисьор обаче не оставал по-назад от младия апенински мачо и за наслада на палавата вдовица също бил същински секс терминатор в леглото. Той затвърдил славата, която се носи на режисьорите, че са едни от най-перверзните любовници.

Пикантната клевета от светските кръгове в Европа гласи, че е прекомерно допустимо и двамата любовници на амбициозната казанлъчанка да се окажат на обилното ѝ празненство за юбилея ѝ в края на май.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР