Неуспялата актриса не само че има нов любовник, а редува

...
Неуспялата актриса не само че има нов любовник, а редува
Коментари Харесай

Мадам Мулти спи с малдо лъвче и дърт режисьор


Неуспялата актриса освен че има нов ухажор, а редува двама. Единият от скорошните забивки на неуморната дама е млад и атрактивен модел на спортни облекла и наподобява като същински Аполон, завиждат наборките на българката, която на 30 май ще чукне 55 години. Другият ухажор е възрастен френски режисьор, с който Мадам Мулти се срещнала на фестивала в Кан преди две години. Разликата във възрастта и с единия, и с другия по никакъв начин не смущава непристойно богатата брачна половинка на Илия Павлов. Единственото се страхувала двамата да не се засекат някъде, писа „ Таблоид “.

Мадам Мулти се радва на новото си гадже, който описват, че бил извънредно любезен към нея. Дали е влюбен в нея или не, той си знае, само че младежът проявявал извънредно внимание към капризната богаташка. Италианецът я следвал неразделно и постоянно се появявал с цвете на вратата й. „ С него се усещам същински щастлива, не ми липсва нищо”, споделила окрилената дама пред приятелки.

Забавлявала се ужасно, както с младото лъвче, по този начин и с улегналия образован господин в патриаршеска възраст. С галантния чичо-дядко от Франция пък по-скоро Дарина Павлова ходела, с цел да поддържа имиджа си на умна дама. Възрастният режисьор обаче не оставал по-назад от младия апенински мачо и за наслада на палавата вдовица също бил същински секс терминатор в леглото. Той затвърдил славата, която се носи на режисьорите, че са едни от най-перверзните любовници.

Пикантната клевета от светските кръгове в Европа гласи, че е прекомерно допустимо и двамата любовници на амбициозната казанлъчанка да се окажат на обилното й празненство за юбилея й в края на май.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР