Неуспешното изстрелване на руския кораб Союз“ МС-10 с ракета носител

...
Неуспешното изстрелване на руския кораб Союз“ МС-10 с ракета носител
Коментари Харесай

Дефектен сензор е причината за неуспешното изстрелване на ракетата Союз“

Неуспешното изстрелване на съветския транспортен съд „ Союз “ МС-10 с ракета притежател „ Союз-ФГ “ по-рано този месец е било породено от повреден датчик, съобщи Ройтерс, като се базира на съветски новинарски организации, цитиращи формален представител на съветската галактическа организация Роскосмос.

 © Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Заради повредата съветският космонавт Алексей Овчинин и американският астронавт Ник Хейг трябваше да прекратят предварително задачата си до Международната галактическа станция на 11 октомври и да извършат изключително кацане.

Следващата пилотирана съветска задача до Международната галактическа станция може да е на 3 декември, съобщи ТАСС, като се базира на известие на Роскосмос.

Настоящата задача на МКС ще може да се върне на земята на 20 декември.

Същевременно товарният транспортен съд „ Прогрес “ МС-10 ще се насочи за МКС на 16 ноември, съобщи ТАСС, като се базира на представителя на Роскосмос за пилотираните стратегии Сергей Крикальов.
 Авария при старта на кораба на „ Союз “, екипажът е незасегнат Авария при старта на кораба на „ Союз “, екипажът е незасегнат
Авария в ракетата „ Союз “ малко след изстрелването от космодрума Байконур. Екипажът от двама души - американец и руснак - се приземи сполучливо и е невред...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР