Неуспехите в политически план за подалата оставка след провала на

...
Неуспехите в политически план за подалата оставка след провала на
Коментари Харесай

Синът на Корнелия Нинова крие гадже корейка в Ню Йорк

Неуспехите в политически проект за подалата оставка след неуспеха на евроизборите лидерка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съвпаднали с радостна вест в персонален проект, написа „ Ретро “. Единственият правоприемник на социалистката – Рафаел, имал прясна любовна тръпка. Най-любопитното е, че кандидат-снахата на Нинова е чужденка.

Въпросната госпожица, към която Рафи намерено демонстрира по-специалните си страсти в обществените мрежи, е родом от Корея. Самата тя разкрива за себе си, че е израснала в екзотична Индонезия, а сега обитава в Ню Йорк, където в действителност от съвсем 3 години живее и работи и Ниновият наследник. Именно в Америка пътищата на двамата се преплели, а дали опозорената алена лейди е срещала фаворитката на наследника си персонално, или огромното събитие следва, не е известно.

Обичайно работещият като финансов анализатор в банката на милиардера Ротшилд Рафаел се прибира при родителите си в България два пъти в година – около Коледа и през лятната си отпуска. Досега обаче не е водил със себе си гаджета, въпреки майка му от дълго време да повтаря, че мечтае да бъде баба. Заради кариерните си упоритости надареният Рафи бе изоставил на назад във времето персоналния си живот, само че откогато се облажи с висок пост в една от най-богатите банкови институции – „ Голдман Сакс “, където месечното му заплащане възлиза на баснословната сума от 30 хиляди $, към този момент отделял повече време за себе си. Синът на Корнелия се е влял в американския хайлайф и се радва на първокласен живот зад граница. Рафаел населява апартамент в най-престижния квартал на Ню Йорк – Манхатън, където лични жилища имат звезди от ранга на артиста Джордж Клуни, артиста Бон Джоуви, автомобилния играч от Формула 1 Люис Хамилтън и самата щерка на щатския президент – Иванка Тръмп.

За местожителството си наследникът на алената лидерка се похвали самичък, обявявайки адреса си в обществената мрежа „ Facebook “. Дали обаче живее чартърен, или си е купил парцел в един от най-модерните квартали освен в Америка, само че и в света, Рафи не издава. В загадка синът на Нинова пази и дали към този момент споделя един покрив с корейската си обичана, или жилището му към момента е с ергенски статут.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР