Неуморният блогер twitter.com rambo54 чрез анализ на общодостъпни снимки открил

...
Неуморният блогер twitter.com rambo54 чрез анализ на общодостъпни снимки открил
Коментари Харесай

За какво Русия ще използва бойния лазерен комплекс „Пересвет”

Неуморният блогер twitter.com rambo54 посредством разбор на общодостъпни фотоси разкрил и втора хипотетична позиция на новия съветски наземен военен лазерен комплекс „ Пересвет” – този път той е в покрайнините на Новосибирск в региона на дислокация на 39-а ракетна дивизия на 33-та ракетна войска на РВСН. Според откривателя, обектът към момента е в стадий на строителство.


Новата позиция на бойния лазерен комплекс " Пересвет " в този момент се построява

БЛИЦ напомня известието от предишния ден на rambo54, че първата хипотетична позиция на „ Пересвет” е локализирана във войсковия регион на 2426-а техническа ракетна база от РВСН в Тейково (Ивановска област).

Според специалисти, този позиционен регион сочи, че главното предопределение на лазерния комплекс „ Пересвет” е ослепяване на американски нискоорбитални спътници – настоящи разследващи и перспективни спътници от системата за ранно предизвестие за ракетно нахлуване и противоракетната защита, както и суборбитални и височинни атмосферни датчици. Ослепяването на разследващи спътници може да стане значима причина за неутрализация на системата за перспективна ПРО на Съединени американски щати по време на подготовката за ракетен удар и сега на нанасяне на ракетния удар.

По подобен метод лазерните комплекси „ Пересвет” би трябвало да прикрият всички съществени позиционни региони на РВСН. / БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР