Неуморният Антон Тодоров от ГЕРБ, който е човекът подал сигнал,

...
Неуморният Антон Тодоров от ГЕРБ, който е човекът подал сигнал,
Коментари Харесай

Антон Тодоров, който даде Елена Йончева на прокуратурата, триумфира и обяви: Следващата е Нинова! Ще ти нося цигари в Сливен

Неуморният Антон Тодоров от ГЕРБ, който е индивидът подал сигнал, с цел да се сезира прокуратурата против Елена Йончева, явно е решил да заслужи хвалба от Бойко Борисов.

След обвиняването Тодоров показва удовлетворение и не стопира да пуска пост след пост в поддръжка на Цацаров и разгласи, че идната ще бъде Корнелия Нинова:

" Идва ли редът на Нинова след Елена Йончева? Корнела, знам какво направи през 1999 година! 
От нереално достойнство персонално се наемам да ти нося цигари в Сливен, в случай че те изпратят на дълготрайна командировка там. "

" Досега не е имало основен прокурор и зам.главен прокурор, които могат да се заловен на дребния пръст на лявата ръка на Цацаров и Гешев. Това от мен да го знаете. Тези хора имат голяма потребност от поддръжка! Не им я спестявайте от боязън пред професионалните злобари, които незабавно ще Ви обвинят във всички земни грехове. "

Корнела във фейсбук:
" За мен няма подозрение, че това се прави поради нейните (на Елена Йончева, бел. моя) смели журналистически следствия на кражбите на властта и доближените им компании. " Край на цитата!
Искам да ми покажат 1 (едно) следствие на упрекнатата в пране на пари в големи размери Елена Йончева за обири на властта и доближените им компании! ЕДНО! Няма такова следствие. Има единствено фалшив, неистини, недомлъвки, въпроси, общи лакърдии, внушения и все в този ред. Но няма нито един стабилен документ или следствие.
За разлика от упрекнатата в пране на пари в големи размери Йончева, аз да вземем за пример съм направил стотици съществени и задълбочени следствия за мушенгиите на Корнела, за далавери и шуробаджанащина в Българска социалистическа партия общини, на техни кметове, на някогашни техни министър председатели, министри, приватизатори, банкери, на подопечните им репресивни служби, на Радев и камарилата му и т.н. 
Затова и против мен се изправи същинска стена от обвързани в мушенгиите " леви " и " десни " и съм оплюван както малко хора през тези 30 години преход! 
Но това за мен няма значение, по този начин или другояче никой не може да ме отклони от това, което реша, че е редно да направя, когато съм уверен, че би трябвало да го направя. "





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР