Неуморния вдъхновител на силови демонстрации Кирил Вълчев Скалата отново щурмува

...
Неуморния вдъхновител на силови демонстрации Кирил Вълчев Скалата отново щурмува
Коментари Харесай

Крале на силата гостува в Кърджали

Неуморния подстрекател на силови демонстрации Кирил Вълчев Скалата още веднъж щурмува България с шоуто Крале на силата. Подарък против всяка серия на лежанка, набирания и кофички ще получи всяко дете и възрастен от град Кърджали тази събота 19 септември от 11 часа на паркинга строителен хипермаркет Васмар.

" Знам,че духът ръководи материята, само че с цел да се случи това е нужна желязна воля. Тренировките с тежести развиват специфична нервна мускулна връзка, построяват тъкани, с които може да посрещнете всевъзможен стрес с усмивка. Пътуваме с моите хора и трансформираме всяко едно дете или възрастен в звезда на нашия театър. Възнаграждаваме за смелостта да поеме ново предизвикателство пред аудитория и камери. Не всеки човек има потребност да преудолее страха, който се насажда изкуствено. Днес всеки човек има потребност да приготви душата и тялото си за стресови обстановки и тествания.Битката с тежестите е едно от потвърдените средства за рационализиране. " Американската лимузина е цялостна с предметни награди обезпечени от:
Медиини сътрудници на събитието: Телевизия Alfa, Sportal.bg, DSTV, Deimos TV, Списание Слава, Списание 19, Нов Живот, 24 Rodopi,Арда Нюз.
Наградите са обезпечени от: протеинови вафли Fit Spo, книги от AMG Publishung,пуканки от American Popcorn Company, алкална вода Kangen, козметика и хранителни добавки Naturpharma, дарове от винарска маза Terra Tangra, хранителни добавки Fortex, Raider - българската марка майсторски принадлежности.Екипа идва с американските лимузини на Limos.bg и ще бъде настанен в хотел-ресторант Garden. Спортни уреди и тежести за събитието обезпечават Fitnes Club Body Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР