Неуморимата Лили Иванова подготвя най-мащабния си концерт за последните 30

...
Неуморимата Лили Иванова подготвя най-мащабния си концерт за последните 30
Коментари Харесай

Лили Иванова подготвя най-мащабния си концерт за последните 30 години

Неуморимата Лили Иванова приготвя най-мащабния си концерт за последните 30 години!

 

Спектакълът с присъединяване на оркестъра на Софийската опера и балет ще се състои на 14 декември в Арена " София ", когато 67 първокласни музиканти, под диригентството на Константин ДОБРОЙКОВ, ще застанат на една сцена с най-голямата бг попизпълнителка и нейния бенд. Музикален продуцент и аранжор на цялата продукция е изключителният Ангел ДЮЛГЕРОВ.

 

Лили и целият й екип изричат своите специални благодарности на акад. Пламен Карталов – Директор на Софийска опера и балет за отношението и уважението и подготовката на огромния театър.

 

Лили Иванова е първият бг попизпълнител, който в последните 12 години за трети път ще изкачи сцената на Арена " Армеец ". 

 

През 2012 " Пеещото сърце на България ", както я назова Стефан Цанев, беше първият бг попизпълнител с концерт в зала " Арена Армеец ", когато сама - единствено с музикантите си - се изправи пред 15 000 фенове. Поради големия интерес бе пуснат в продажба и секторът зад сцената, което бе казус дотогава - никой различен реализатор, нито български, нито непознат, не бе постигнал това. Концертът стана мотив за основаване на специфична категория в Годишните музикални награди на „ БГ РАДИО ” и получи наградата „ КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА “.

Десет години по-късно, през декември 2022 година Лили Иванова още веднъж сътвори неповторими прекарвания на 15 000 свои фенове, изпълнили до краен лимит Арена " София ". Концертът бе вихър от завладяващи страсти, които оставиха трайна диря в душата - и на актьора, и на публиката.

Сега, в края на тази година Лили Иванова ще се изправи пред следващото си предизвикателство - да извърши въздуха на Арена " София " с божестнения си глас в акомпанимент на елитните музиканти от оркестъра на Софийската опера и балет 

____


ЛИЛИ ИВАНОВА

14 ДЕКЕМВРИ 2024 година
АРЕНА СОФИЯ / 20:00 ч.

със специфичното присъединяване на
ОРКЕСТЪРА НА СОФИЙСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

диригент: Константин ДОБРОЙКОВ
музикален продуцент и аранжор: Ангел ДЮЛГЕРОВ

LI ORCHESTRA
Ангел Дюлгеров
Орлин Цветанов
Огнян Енев
Иван Йорданов - Чери
Росен Ватев
Христо Михалков
LaTiDa

мониторен тонрежисьор: Ангел Попов - Ачо
тон, осветяване и сцена: Антоан Хадад, ТНС
организация и PR: Николай Недеков

фотограф и графичен дизайн: Ина Янева
коса: Милена Димитрова - Фифи
защита: СОТ 161

БИЛЕТИ: kupibileti.bg 


С поддръжката на ЯВОР и СТОВИ

Медийни сътрудници: Българска телеграфна агенция, БГ РАДИО, ДАРИК РАДИО, ЕПИЦЕНТЪР, 24 ЧАСА

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР