Неудобно е в такава ситуация да се политиканства. Но това

...
Неудобно е в такава ситуация да се политиканства. Но това
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев помпаше инфлацията чудовищно, за да не влезем в еврозоната. Ще бъда депутат


Неудобно е в такава обстановка да се политиканства. Но това което се случва сега е покруса и оценка на това, което се е предписание две години. Първата неистина е, че са се справяли с границата. Преди две години се неглижираше, че България беше за образец за справяне с границата ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред БТВ за случая с откритите мъртви мигранти.

Той напомни, че митингите от другата страна на Министерски съвет започнаха когато България е била призната в банковия съюз.

„ Под мое управление ние изпълнихме всички критерии, с цел да влезем в Европейския банков съюз и ни се отвори вратата на еврозоната. Ние вървяхме с Хърватия, само че две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние изостанахме. Няма да им понасям повече лъжите и партията е бойна. Асен Василев чудовищно помпаше инфлацията. Той работеше целеустремено, с цел да не влезем в еврозоната ”, съобщи Борисов.

„ За две години трансформираха ли закона за хазарта? Защо не е изменен? И какви са приходите и по какъв начин се полза? Ние научихме урока си ”. С тези думи Борисов разяснява листата „ Магнитски ”, в който попада и Владислав Горанов.

Той разяснява, че денят, в който са си отишли от Политическа партия бензинът е паднал с един лев.

„ Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков не влизат в зала, когато се гледа правосъдната промяна, само че ние излязохме отговорни. Истински скърбя, че не приехме тези закони. Видно е, че Европа и Америка желаят този закон да го има и ние ще го подкрепим. Сега приказвам за нов цивилен контракт. Нека Крум Зарков ни приготви документ- работен, който ние в този момент да гледаме и да утвърждаваме. Предлагам партиите, които желаят да поработят по него и в първия ден на Народно събрание да го подкрепим ”, допирни водачът на ГЕРБ

Той бе безапелационен, че не може основният прокурор да бъде недостижим и да не бъде разследван.

„ Ако сменим Гешев с Рашков – такова нещо няма да поддържа в никакъв случай. Прокуратурата сега брани Кирил и Асен. Наруши ли Кирил Петков Конституцията? Как такива милиарди отидоха към Лукойл, за какво през Турция пристигна газа- толкоз работа имат, само че сега не си я правят с тях ”, сподели още той и попита кой сега проверява беззаконието на Рашков против него.

Борисов съобщи, че е бил три пъти за пет дни в американското посолство. Той посочи, че е знаел за листата „ Магнитски ” по-рано. Борисов удостовери, че ще бъде народен представител в идващия парламент. Той разяснява, че структурите на ГЕРБ са изрично срещу коалиция с Българска социалистическа партия. Хората ни желаят коалиция с Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи, мощна,устойчива евроатлантическа коалиция, добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР