Неубедителното начало на сезона за шампиона Барселона донесе вътрешно напрежение

...
Неубедителното начало на сезона за шампиона Барселона донесе вътрешно напрежение
Коментари Харесай

Кризата в "Барселона" донесе високо напрежение между футболисти и ръководство

Неубедителното начало на сезона за първенеца " Барселона " донесе вътрешно напрежение в клуба. Изказване на един от най-опитните футболисти в състава, Жерар Пике, сподели, че играчите са настроени против управлението.

Защитникът заподозря опит да се сътвори несъгласие с футболистите. Според медиите в Испания следва той да се срещне с президента на " Барселона " Хосеп Бартомеу.

" Всички би трябвало да сме единни. И когато споделям " всички ", имам поради и ентусиастите, и изпълнителното управление ", сподели Пике след успеха с 2:0 против " Хетафе ".

" Всички знаем по какъв начин работи клубът. Знаем кой написа някои публикации, въпреки и те да не са подписани с имена ", съобщи той. Думите му евентуално са ориентирани към публикация в каталунския " Мундо депортиво ", описваща облагите на звездите на клуба, както и въздействието им при взимането на решения (включително и при проваления опит за привличането на Неймар от ПСЖ).

 Пике и президентът Хосеп Бартомеу ще имат среща
© Reuters

Пике и президентът Хосеп Бартомеу ще имат среща

" Не желаеме да се караме. Искаме да излезем и да спечелим. Надяваме се, че никой не пробва да провокира разногласия, каквито не съществуват и каквито не желаем. Трябва да поддържаме клуба. В противоположен случай само ще нараним взаимно себе си ", сподели Пике.

След седем мача " Барселона " е четвърти в Примера дивисион с 13 точки и е на две от лидера " Реал " (Мадрид).

Преди дни Пике съобщи, че турнето в Съединени американски щати през лятото е в основата на неубедителното начало на сезона. " Нямахме опция да упражняваме доста, имахме доста пътувания. Вижда се - някои играчи още не са във форма, други имат проблеми (с травми) ", уточни той и добави, че това е " Барселона " и никой не може да има оправдания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР