Неубедителните резултати на и решението за уволнението на треньора Юлиан

...
Неубедителните резултати на и решението за уволнението на треньора Юлиан
Коментари Харесай

Оливер Кан може да бъде изгонен от Байерн Мюнхен

Неубедителните резултати на и решението за уволнението на треньора Юлиан Нагелсман може да имат тежки последици за Оливер Кан. Бившият вратар е сегашен изпълнителен шеф на баварците. Той даже изкара четири години в специфична подготовка за поста. Под напрежение е и спортният шеф Хасан Салихамиджич.

Оливер Кан, някогашен капитан на Германия и Байерн, пое поста от Карл-Хайнц Румениге през 2021 година И до изненадващото освобождение на Нагелсман, нещата вървяха по проект. После обаче тимът отпадна от Купата на Германия и Шампионската лига. В Бундеслигата пък задатъкът на върха пред Борусия Дортмунд се стопи до единствено две точки.

„ Сега Кан трепери “, написа вестник „ Билд “ след равенството 1:1 с Манчестър Сити. Спортното списание „ Кикер “ изрази сходна позиция, като дефинира изказването на Кан, че Байерн има най-хубавия тим в историята на клуба като „ нелепости “ и също по този начин акцентира зачестилото приключване на информация от кухнята на клуба.

Бившият състезател от Бундеслигата Ян Фьортофт, в този момент ефирен специалист в родната си Норвегия, отиде още по-далеч, когато написа в Туитър в четвъртък: „ Казаха ми, че има настоящ развой и е въпрос на време преди Оливер Кан да бъде отхвърлен от поста си. “ Фьортофт допусна, че Салихамиджич към този момент е в сигурност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР