Нетрадиционната надпревара ще вдигне градуса на спортните емоции в центъра

...
Нетрадиционната надпревара ще вдигне градуса на спортните емоции в центъра
Коментари Харесай

OББ Vertical Run предизвиква атлети на вертикално бягане в най-високата сграда в центъра на София

Нетрадиционната конкуренция ще вдигне градуса на спортните страсти в центъра на София
24 етажа нагоре, 24 етажа надолу, 1012 стъпала и 190 м денивелация – това е ексцентричното трасе, което би трябвало да преодолеят участниците във второто издание на OББ Vertical Run. ОББ Милениум център с височина от 95 метра, дом на фирмите от КВС Груп в България, ще се трансформира в хазаин на рисковото тичане. Точно в 17:00 ч. на 12 ноември 300 спортисти ще премерят сили по стълбите на емблематичната постройка.
След триумфа на първото издание на OББ Vertical Run през 2018 година, тази година нетрадиционното съревнование още веднъж ще даде опция за изява на рисковите бегачи, които ще бъдат разпределени в 3 категории. В категория Pro на старта ще застанат професионални състезатели, а непрофесионалистите ще премерят мощ в OPEN. TEAM BLUE e непокътната за чиновници на KBC Груп в България (ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните сдружения на ОББ). За призьорите във всяка обособена група са планувани парични награди, а приключилите в челната десетка ще получат предметни награди.
Всички искащи могат да се записват на следния линк: https://drace.bg/ubbverticalrun . Само 2 дни след старта на записванията броят на искащите надвишава 100. За участниците няма ограничавания, свързани с възраст или опит. Важно е само желанието, мотивацията и положителното въодушевление.

OББ Vertical Run чака и нетрадиционни бегачи, които ще се включат за развлечение. В предишното издание на надпреварата мощно усещане направиха най-младата и най-възрастна участничка, Еланда Джоунс (9 год.) и Бойка Арсова (68 год.), които за шанс се оказаха баба и внучка. Един разбъркан тим – на татко с едвам 9-месечния му наследник обра овациите на всички присъстващи. Най-младият участник Преслав Кръстев се състезава в ръцете на татко си Александър Кръстев.
OББ Vertical Run е част от дълготрайната политика на KBC Груп за запазване на околната среда, понижаване на отрицателните въздействия върху климата и поощряване на здравословен метод на живот. Надпреварата се провежда за да бъдат стимулирани повече хора да употребяват различни способи на напредване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР