Нетрадиционен начин да сложи началото на празненството за рождения си

...
Нетрадиционен начин да сложи началото на празненството за рождения си
Коментари Харесай

Садизъм, мазохизъм, месии - ДПС жегна ПП с текст на Доган

Нетрадиционен метод да постави началото на празненството за рождения си ден избра Движение за права и свободи. Утре партията навършва 33 години, а довечера формалният водач Мустафа Карадайъ реши да пусне във " Facebook " текст от преди 13 години на почетния си сътрудник Ахмед Доган. Веднага по-късно партийният пресцентър преразказа какво са желали да кажат създателите - и Доган, и Карадайъ.

Текстът е послепис към книгата „ Съвременният политически мит ” на Самуел Леви. А от преразказа на пресцентъра излиза наяве, че всичко има преходно-непреходна същина - огромния разум на Движение за права и свободи метафизичен обговаря легендата  за безконечните герои спасители, а не толкоз огромният - посредством препубликуването се прицелва в актуалностите към мандатите и Политическа партия. Не са подминати и ГЕРБ, несъмнено. " Анализът му (на Доган - б.а.) преди 13 години като че ли планува политическата промяна, извела първо Бойко Борисов, а по-късно и „ Промяната ” на власт. Те влязоха в типичната поведенческа матрица за показно очистване на „ неприятните ”, с цел да станат най-после нейни жертви. Чувството за самодостатъчност роди модела ГЕРБ, трансформирал властта в самоцел и еднолично ръководство. Това пък провокира нова промяна, самонарекла се „ смяната ”, която единствено за 7 месеца сподели, че е просто продължение на модела. Обратната страна на същата монета, само че по-грозна и нащърбена. Защото политическият катарзис не се е състоял. Участниците на политическия терен не са пречистени и актуализирани. Философската аргументация на политическия мит, която Доган дава, демонстрира за какво през миналата 2022 година дефинитивно рухнаха легендите и за „ Героите-Спасители ” и за „ неприятните ” ", проучва пресцентърът.

" Според Доган всеки садизъм в обществото е форма на мазохизъм ", се твърди още в самобитната критика на пресцентъра. И тъй като цялата тази изява наподобява като смешка, по-долу публикуваме в оригинал безконечното и по-малко постоянно творчество на Движение за права и свободи.

Постът на Мустафа Карадайъ във " Facebook ":
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР